Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ne suç ararsan var

3 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı Ankara'da bir bankacının silahla öldürülmesi ve kendilerine polis süsü verip bir kadının fidye için kaçırılmasıyla ilgili gözaltına alınan Yargıtay Tetkik Hâkimi Serhat T. ile 8 kişi Sincan Adliyesi’ne sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Keçiören ilçesi Ovacık Mahallesi’nde bankacı Mustafa Hastürk’ün öldürülmesi ve Ulus’ta bir kadının fidye için kaçırılmasıyla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Ankara, İstanbul ve Muş’ta düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan Yargıtay Tetkik Hâkimi Serhat T.’nin de aralarında olduğu 9 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Sincan Adliyesi’ne sevk edildi. Cinayet zanlısı Hâkim Serhat T.’nin emniyetteki ifadesinde akrabası olan bankacı Mustafa Hastürk ile kredi için görüşmeye gittiğini söylediği ve olayın aniden gerçekleştiğini aktardığı öğrenildi. Mahkemeye sevk edilen zanlılar, 'Kanunun suç saydığı fiilleri işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüte üye olmak, örgüt adına suç işlemek, örgüt faaliyeti çerçevesinde ateşli silahla kasten adam öldürmek, polis süsü vererek kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak, nitelikli yağma ve resmi evrakta sahtecilik' ile suçlanıyor. Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 1 adet tabanca, 1 adet şarjör ve 3 adet MKE yapısı fişek, 1 adet sahte sürücü belgesi, 1 adet çalıntı plaka, 1 adet polis yeleği, 1 adet kelepçe, 1 adet polis şapkası, 1 adet telsiz ve 2 gram Hint keneviri ele geçirildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı