Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Vekiller böyle müdahale etti

19 Şubat 2013 Salı günü yayınlandı Ergenekon Davası'nın görüldüğü Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ne gelen bazı gruplar ile jandarma arasında arbede çıktı.

Jandarmanın çektiği tel örgülerin gruplar tarafından devrilmesi üzerine jandarma aracından su sıkılarak kalabalık dağıtıldı. Bazı milletvekilleri ile jandarma arasında tartışma yaşandı. Silivri Cezaevi önünde toplanan kalabalık ile jandarma arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Cezaevi çevresinde geniş güvenlik önlemi alan jandarma, grupların cezaevi önüne girişine izin vermedi. Kalabalık arasındaki bazı gruplar, jandarmanın çektiği tel örgüleri devirince guruba müdahale edildi. Jandarma , grubu tazyikli su sıkarak dağıttı.

Bu arada, bazı milletvekilleri de duruşma için cezaevine geldi. Umut Oran, Veli Ağababa, Musa Çam, Aykut Erdoğdu, Kadir Göknel Öğüç, Mahmut Tanal ve Yaşar Okuyan da duruşmaya katılmak üzere Silivri'ye geldi. Bazı milletvekilleri ile jandarma görevlileri arasında tartışma yaşandı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı