Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bu ne yaman çelişki

25 Ekim 2012 Perşembe günü yayınlandı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde köpeğini gezdirmeye çıkaran kadın, sokak köpeğinin saldırısına maruz kaldı.

Köpeği ve kendisi sokak köpeği tarafından ısırılan kadın, polisevine sığınarak canını kurtardı.

Olay anı güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı. Olay, bugün saat 14.20 sıralarında sahil bandında meydan geldi. Herkül isimli köpeğini sahilde gezdiren Huri Keskin (50), polisevi mevkiine geldiğinde başıboş gezen köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğini korumaya çalışan Huri Keskin, uzun süre sokak köpeği ile boğuştuktan sonra polisevine sığındı. Olay yerinden devriye için geçen trafik ekipleri, olaya müdahale etti. Köpeğin başka birisine saldırmaması için zabıta ve veteriner ekiplerine haber verildi.

Polisler silahlarını çıkararak hazır bekledi. Polisevinde korku içerisinde köpeğinin kanayan yarasına bezle tampon yapan Huri Keskin, “Köpek birden bire saldırdı. Boğuştum. Yerlerde süründüm. Bir Allah'ın kulu yardıma gelmedi. Bu konuda belediyeye kaç defa şikâyette bulunduk. Hiç kimse bu köpeklerle ilgilenmiyor. Eşim şimdi gelirse kötü olur. Onun taşımalı silahı var. Köpeği vurur. Ona bari bir şey yapmasın.” dedi.

Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Huri Keskin Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

EŞİNİ KANLAR İÇİNDE GÖRÜNCE SİLAHINA SARILDI
Bu sırada Huri Keskin’in eşi İsmet Keskein (55), eşinin ve köpeğinin kanlar içinde görür görmez belindeki silahını çıkararak sahil bandında gezen köpeğin peşine düştü. Polis memurlarıyla birlikte köpeği arayan İsmet Keskin, polisin kendisini uyarması üzerine köpeği vurmaktan vazgeçti. Olay yerine gelen zabıta ve veteriner ekipleri de köpeği takibe başladı.

Polisler, sahil bandından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kadar gelen köpeği sakinleştirmek için poğaça ve ekmek verdi. Ancak bunda başarılı olamadılar. Ormanlık alana giren köpek, muhabirimiz Sinan Kabatepe’nin yaptığı müdahale ile sakinleştirildi. Olay yerine gelen veteriner ekipleri, zincir ve tasma taktığı köpeği kamyonetle barınağa götürdü.

Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Atilla Bulak, Huri Keskin'e saldırılan köpeğin 10 gün barınakta tutulacağını, Huri Keskin’in tedavisinin ardından gelecek rapora göre tedavi uygulanacağını, sorun çıkmazsa köpeği sahiplendirme yoluna gidileceğini söyledi.

3 yaşındaki Herkül isimli köpek ise Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı barınakta tedavi altına alındı. Olay anı, Ereğli Yelken İhtisas Kulübü'ne ait güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde köpeğini gezdiren Huri Keskin’e ve köpeğine diğer köpeğin saldırdığı görülüyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı