Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yüzlerce kişi kavgaya karıştı

4 Mart 2012 Pazar günü yayınlandı Şişli'de, iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı.

Olay, akşam saat 21.00 sıralarında Ayazağa Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta cep telefonu satıcısı ile müşteri arasında başlayan kavga, aynı sokak üzerindeki kahvehaneye de sıçradı. Telefon satıcısını darp eden bir grup, satıcının yakınları ve arkadaşlarının olaya dahil olması üzerine kıraathaneye sığındı. Kahvehanede taraflar arasındaki kavganın silahlı ve bıçaklı saldırıya dönüşmesi üzerine, gruptakilerden biri üzerindeki tabancasını çıkararak rasgele ateşetti. Ateş eden şahsın arkadaşları da, ellerindeki sopalarla diğer gruba saldırdı. Kahvehane sahibi kavganın büyümesi üzerine polisi aradı. Bölgeye sevk edilen polis yetersiz kalınca çevik kuvvet timleri Ayazağa'ya hareke etti. Duruma müdahale eden çevik kuvvet timleri ve yunus ekipleri, kavgayı yatıştırdı.

Telefon alışverişi yüzünden çıktığı öne sürülen kavgada 1 kişi silahla, 1 kişi bıçakla, 3 kişi de darp edilmeleri sonucunda yaralandı. Yaralılar, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı.

Kavga nedeniyle maddi hasarın meydana geldiği kahvehanede, polis ekipleri incelemelerde bulundu. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı