Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

16 yaşında kalpten öldü

11 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı Sınıfta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden lise öğrencisi Furkan Kılıç’ın (16) cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kastamonu’ya gönderildi.

Adli Tıp Kurumu’ndan alınan cenaze, helallik alınmak için evinin önüne getirildiği sırada yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Beşiktaş Akatlar'daki İSOV Dinçkök Anadolu Teknik Lisesi 10. sınıf öğrencisi Furkan Kılıç, dün saat 14.00 sıralarında ders sırasında öğretmenine kendisini iyi hissetmediğini ve dışarı çıkmak istediğini söyledi.

Öğretmeninin izin verdiği Furkan, dışarı çıkacağı sırada fenalaşıp yere yığıldı. Liseli genç, okula gelen sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Kılıç'ın daha önce de anjiyo olduğu öğrenildi. Kesin ölüm sebebinin araştırılması için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Furkan Kılıç’ın cenazesi, bugün ailesine teslim edildi. Cenaze, helallik anılması için Eyüp’teki evininin önüne götürüldü. Burada bekleyen Kılıç’ın yakınları ve okul arkadaşları cenazenin gelmesiyle birlikte gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren Kılıç’ın yakınlarını komşuları güçlükle teskin etti. Furkan Kılıç’ı, okul arkadaşları Son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Kılıç’ın evinin önüne gelen arkadaşları, haklarını helal edip, dua etti. Kılıç’la zaman zaman futbol oynadığını belirten Emre Bakır, “Çok üzüldük. Duyunca şaşırdık. Kimse ile kavga etmezdi. Sessiz, sakin, güler yüzlü bir insandı. Rahatsızlığını hiç belli ettirmiyordu.” dedi.

Kılıç ailesinin komşusu Zühtü Bayderen ise, Furkan Kılıç’ın bir yıl önce kalp tedavisi gördüğünü ve doktor kontrolünde olduğunu belirtti.

Bayderen, “Ailenin diğer üyelerinde kalp rahatsızlığı yok. Furkan tedavi görmüştü. Doktor kontrolündeydi. Herhangi bir şikayeti yoktu. Normal aktivitelerine devam ediyordu” diye konuştu.

Helallik duasının ardından Furkan Kılıç’ın cenazesi memleketi Kastamonu’da toprağa verilmek üzere yola çıkarıldı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı