Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Erdoğan'ın Sürpriz Konukları

22 Mart 2012 Perşembe günü yayınlandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Salon Atletizm Şampiyonası ve Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ülkemize madalya kazandıran sporcuları kabul etti.

Başbakan Erdoğan, TBMM AK Parti Grup Toplantısı 'nda ilk olarak ülkemize Dünya Salon Atletizm Şampiyonaları tarihinde ilk madalyayı kazandıran Üsküdar Belediyesi sporcusu Aslı Çakır Alptekin ile İlham Özbilen 'i Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile birlikte ödüllendirdi. Aslı Çakır Alptekin ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile bir süre sohbet eden Başbakan Erdoğan daha sonra Avrupa Güreş Şampiyonası 'nda madalya kazanan Rıza Kayaalp, Serhat Balcı, Taha Akgül, Ahmet Peker ve Fatih Üçüncü 'yü de tek tek kutladı. Jale Elif Yeşilırmak ise yurt dışında olduğu için kabulde yeralmadı.Kabinedeki bakanlar ile milletvekillerinin de yoğun ilgi gösterdiği törene ayrıca Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ve Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker de katıldı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı