Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sakık'tan 'başsağlığı' sitemi

12 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda devam eden bütçe görüşmeleri sırasında, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın annesinin vefat haberi ulaştı.

Parti grup başkanvekillerinin Vural'a başsağlığı dileklerinin ardından söz alan BDP'li Sırrı Sakık, 'Acımı deştiniz. Herkese gösterdiğiniz hassasiyeti Kürtlere göstermiyorsunuz. ' diyerek sitem etti.

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, acı haberi genel kuruldaki milletvekilleri ile paylaşarak, Vural ailesine başsağlığı ve merhumeye de Allah'tan rahmet diledi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da söz alarak partisi adına Oktay Vural'a başsağlığı diledi.

Cenazenin yarın Ankara Kocatepe Camii'nde öğle namazını müteakip toprağa verileceğini söyleyen Elitaş, bu tür haberlerin Meclis Başkanlığı tarafından milletvekillerine mesaj yoluyla ulaştırılması önerisinde bulundu. Elitaş'tan sonra CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzçebi de Vural'ın acısını paylaştıklarını ifade ederek, partisi adına başsağlığı diledi. Hamzaçebi'nin ardından BDP Milletvekili Sırrı Sakık söz alarak sitemde bulundu. Gözleri dolan Sakık, 'Acıları paylaşmak güzel ama acımı deştiniz. ' dedi.

Sakık, Meclis Başkanlığı ve Mustafa Elitaş'a yönelik, 'Grup başkanvekili olarak siz de acımı deştiniz. Herkese gösterdiğiniz bu hassasiyeti Kürtlere göstermiyorsunuz. ' diyerek sitem etti. Elitaş ile tartışan Sakık, 'İnsanlıktan pay almamışsınız. ' diyerek salonu terk etti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı