Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kasa hırsızları kamerada

24 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı ''Hırsızlık'' suçundan gözaltına alınan 2 kişinin, çaldıkları 400 kiloluk para kasasını hamallara taşıttıkları ortaya çıktı.

Fatih ilçesi Laleli Ordu Caddesi üzerindeki bir tekstil atölyesine, gece geç saatlerde kepenklerini keserek giren şüpheliler, para kasasını açmaya çalıştı. Şüpheliler, açamadıkları kasayı büyük bir çuvala koyarak tekstil atölyesinden çıkardı.

Şüphelilerin daha önce anlaştığı 4 hamal, bir el arabasına yüklenen 400 kiloluk para kasasını Ordu, Aksaray ve Küçük Langa caddelerini takip ederek, Manastırlı Rıfat Sokak'taki bir kuru temizlemeci dükkanına getirdi.

Burada oksijen kaynağı ile kasanın kapağını keserek açmaya çalışan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ve Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Şüpheliler, kasanın yaya olarak taşındığı caddeler boyunca çeşitli iş yerlerine ait 100 farklı güvenlik kamerasınca tespit edildi. Kasanın açılmaya çalışıldığı kuru temizlemecinin bulunduğu sokaktaki kaldırım taşlarının ise kasa el arabasından indirilirken kırıldığı belirlendi.

Kısmen açılan kasanın içerisindeki 12 bin lira, çok sayıdaki çek ve senet ile bir ruhsatlı tabanca tekstil atölyesi sahibine iade edildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan 2 şüpheliden biri çıkartıldığı mahkemece tutuklanırken, olayla ilgili 2 kişinin arandığı belirtildi.

Muhabir: Alptekin Soykan

Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı