Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yaşlı kadının kafası parmaklıklara sıkıştı

1 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı Sultanbeyli’de, evininin penceresindeki demir parmaklıklara kafası sıkışan 70 yaşındaki Rabia Aykuş itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarıldı.

Yaşlı kadını pencerede sıkışmış durumda gören sağlık görevlisi de fenalaştı.İlginç olay, Mecidiye Mahallesi Mecidiye Caddesi Haliç sokak üzerinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle Rabia Aykuş (70) isimli yaşlı kadının kafası, pencerenin demir parmaklıklarına sıkıştı. Yaşlı kadın yakınlarının çabalarına rağmen sıkıştığı yerden kurtarılamayınca durum itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaşlı kadını kurtarmak için çalışmalara başlarken sağlık ekipleri de hazır bulundu. Bu sırada kurtarma çalışmalarını izleyen sağlık görevlisi genç kız gözlerinin altı morarmış ve parmaklıklara sıkışmış durumdaki yaşlı kadını görünce bir anda fenalaştı. Sağlık görevlisinin yardımına durumu fark eden meslektaşı yetişti. Rabia Aykuş bir süre sonra itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Ancak polis ekipleri, yaşlı kadının gözlerinin altındaki morluklar olduğunu görünce aile içi şiddete maruz kalmış olabileceğini düşünerek ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı