Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Üniversite Kavga; 4 Yaralı

5 Haziran 2012 Salı günü yayınlandı Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı.

Kavga sırasında bıçaklanan 1 öğrenci ağır yaralanırken, 3 öğrenci de hafif yaralandı. Alınan bilgiye göre, üniversitenin Göztepe Kampüsü’nde okuyan karşıt görüşlü öğrenciler arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşürken, olay sırasında 1 öğrenci bıçaklandı. Kavgada 3 öğrenci de hafif şekilde yaralandı. Yaralı öğrenciler hastaneye kaldırılırken, çok sayıda polis üniversitenin içinde ve dışında önlem aldı. Üniversiteye giren polis, kavga eden gruba müdahale etti. Kavgaya karıştıkları belirlenen 6 öğrenci polis tarafından yaka paça gözaltına alındı. Gözaltı sırasında öğrenciler ile polis arasında zaman zaman arbede yaşandı. Gözaltına alınan öğrenciler emniyete götürüldü .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı