Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Çağlayan adliyesi karıştı

19 Şubat 2013 Salı günü yayınlandı Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD), DHKP/C soruşturması kapsamında tutuklanan avukatlara destek için adliyede eylem yaptı.

Adliye koridorlarında pankart açan avukatlara, polis ve özel güvenlik engel oldu. ÇHD üyesi bir grup avukat, İstanbul Adalet Sarayı önünde tutuklu avukatlara destek için basın açıklaması yaptı. Terör örgütü DHKP/C soruşturmasında tutuklanan avukatların serbest bırakılmasın isteyen avukatlar, daha sonra adliye içine girerek eylemlerine devam etti. Adalet heykellerinin bulunduğu boş alanda oturma eylemi gerçekleştiren avukatlar, adliye içinde slogan attı. Eyleme devam eden avukatlardan bazıları, üst katlara çıkarak pankart açtı. Pankartın açılmasıyla devreye özel güvenlik ve polis girdi. Pankartları toplayan polis, avukatlara müdahale etti. Bu sırada avukatlarla polis ve özel güvenlikçiler arasında arbede yaşandı. Uzun süren arbedenin ardından pankart toplandı.

İstanbul Adliyesi'nde gerginlik devam ediyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı