Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Semt pazalarında yeni dönem

14 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı Bağcılar Belediyesi ilçedeki pazar esnafına önlük, yaka ve tanıtım kartı dağıttı.

Hürriyet Mahallesi Semt Pazarı'nda düzenlenen programa Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın yanı sıra İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Şengün, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve çok sayıda pazar esnafı katıldı.

Bağcılar Belediyesi’nin pazar esnafı geçen yıl Temmuz ayında çıkan Pazar Yerleri Hakkında Yönetmelik’e uygun olarak çalışmaya başladı.

Yeni yönetmeliğin şartları hakkında esnafı bilgilendiren belediye yetkilileri, geçiş sürecini hızlandırmak için esnafa önlük, yaka kimlik kartı ve tanıtım levhası dağıttı.

Burada konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, halkın esnafı tanımasına yardımcı olmak istediklerini aktardı. Tezgâhları tek tek dolaşan Çağırıcı, esnafa hayırlı olsun dileklerinde bulunarak önlüklerini giydirdi. İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Şengün de semt pazarlarının geçmişten bugüne kadar ulaşan bir gelenek olduğunu kaydetti.

Semt pazarlarının korunması gerektiğini belirten Şengün, pazarların enflasyonu dengede tuttuğunu öne sürdü .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı