Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Erdoğan Senegal'de

11 Ocak 2013 Cuma günü yayınlandı İmralı'daki görüşmeler sürerken Paris'te 3 PKK'lı kadın infaz edildi. Yaşananlarla ilgili bir yorum da Emre Uslu’dan geldi.

Terör örgütü PKK'ya silah bıraktırmaya yönelik başlatılan İmralı görüşmelerinin arifesinde Fransa'nın başkenti Paris'ten şok eden bir haber geldi.PKK'nın kurucularından Sakine Cansız'ın da aralarında bulunduğu üç PKK'lı kadın başlarına kurşun sıkılarak öldürüldü. Terör örgütü PKK'ya yakın kaynaklar gerçekleştirilen infazın İmralı sürecine engel olmak için yapıldığını iddia etti. Sabah saatlerinde gündeme bomba gibi düşen ve akıllarda bir çok soru işareti bırakan bu olay hakkında bir değerlendirme de Taraf Gazetesi yazarı Emre Uslu'dan geldi.

'BANA GÖRE ÖRGÜT İÇİ HESAPLAŞMA'
PKK ile ilgili konularda dikkat çekici analizlere imza atan Uslu, yaşananları twitter adresinden değerlendirdi.'Paris'de öldürülen 3 PKK'lının İmralı görüşmelerinden sonra AVRUPAYA giden mesajların ardından öldürülmesi TESADUF MU?' diye soran Uslu,'Paristeki 3 kadının infazı bana daha çok ÖRGÜT İÇİ HESAPLAŞMA gibi görünüyor' ifadelerini kullandı. Sakine Cansız ile ilgili PKK literatüründe çok şey olduğuna da dikkat çeken Uslu, en ilgincinin ise Tuncay Güney'in itirafalarında olduğunu belirtti.

İşte Emre Uslu'nun o tweetleri;



HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı