Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Destici kaza anını anlattı

26 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı Geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek kazada bir şüphe olup olmadığına yönelik ise, "Ben asla öyle bir şey düşünmedim, düşünmüyorum.

Zaten bir hanımefendi karşı arabanın kullanıcısı. Öyle bir şey olduğuna asla ihtimal vermiyorum. Yani tabi Türkiye bu tür olaylara hassas ama ben bu hadisede böyle bir şey olduğuna ihtimal vermiyorum" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi gördüğü Ankara Atatürk Hastanesi'nden taburcu oldu. Destici'nin hastaneden ayrılması sırasında hastanenin Başhekim Yardımcısı Yardımcı Doç. Dr. Levent Öztürk, Destici'nin son durumunun iyi olduğunu ve uzmanların önerisiyle taburcu edildiğini söyledi.

Daha sonra bir açıklama yapan Destici, GATA'daki doktor ve hemşirelerin çok büyük bir hassasiyet gösterdiğini ve kendilerine teşekkür ettiğini belirterek, ayrıca taburcu olduğu Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına da şükranlarını sundu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve diğer siyasi parti liderlerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkürlerini ileten Destici, "Büyük bir kaza atlattık ama Allah'ın inayetiyle de hafif bir şekilde atlattık" dedi

"Buna da şükür diyoruz" diyen Destici, "Bunda da bir hayır vardır diyoruz, daha büyük belaları başımızdan defetmiştir diye düşünüyoruz. Belki ileride yaşayacağımız daha farklı musibetlere bir nasihat olmuştur diye düşünüyoruz. Onun için bunu da tevekkülle, sabırla karşılıyoruz" dedi.

Destici, "Biz yolun sonunu da mezar olarak gören bir anlayışa da sahip değiliz. Mezarın da yolun sonu olmadığını, tam tersine bir başlangıç olduğunu biliyoruz. Onun için'Elhamdülillah' diyorum" diye konuştu.

"KAFAMIN ÜÇ YERİNDE ZEDELENME VAR"

BBP lideri Mustafa Destici, yaşadığı trafik kazasını ise şöyle anlattı: "Ben güncel haberlere bakıyordum, arka koltukta oturuyordum. Tam arabaya vururken kaza anını gördüm. Çünkü önden şoför ve koruma seslerini yükseltince, bir panik havası oluşunca önce arabaya vurduk. Gülhane Kavşağı'nda bizim önümüze kırmıştı araba. Biz direk geçmeye çalışırken o sinyal vermeden dönmeye çalıştı galiba. Tabi arabaya çarptık önce, daha sonra refüje çarptık. Onları hatırlıyorum. Daha sonra orada bir ağaç vardı ona çarpıp en son elektrik direğine vurarak durabildi aracımız. Kafamda üç yerde zedelenme var. Birisi kanamıştı onun üzerine hastaneye kaldırıldık." Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tetkiklerde belinde bir çatlak olduğunun belirlendiğini ifade eden Destici, belinde ise korse bulunduğunu dile getirdi. "Önemli bir şey yok genel durumum gayet iyi" diyen Destici, "Belimizdeki çatlağın dışında başka bir şey yok" dedi.

"KAZADA ŞÜPHE OLDUĞUNA İHTİMAL VERMİYORUM"

Destici, bir gazetecinin kaza sonrasında toplumda bir kuşkunun ortaya çıktığını, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasının araştırıldığı bir dönemde meydana gelen bu kazada şüphe olup olmadığını sorması üzerine, "Ben asla öyle bir şey düşünmedim, düşünmüyorum. Zaten bir hanımefendi karşı arabanın kullanıcısı. Öyle bir şey olduğuna asla ihtimal vermiyorum. Yani tabi Türkiye bu tür olaylara hassas ama ben bu hadisede böyle bir şey olduğuna ihtimal vermiyorum" cevabını verdi.

Sağlık durumunun şuan için iyi olduğunu ve bir ay sonra tekrar kontrole geleceğini ifade eden Destici, bir gazetecinin "İstirahatınız kaç gün olacak?" şeklindeki sorusu üzerine, "Kendimi iyi hissettiğim gün kalkabilirim. Bu doktorlarımız en az hafta başına kadar travmaya bağlı olduğu için trafik kazalarında en az 1 haftalık bir dinlenme öngördüler. Ama ben sanmıyorum o süreye kadar bekleyeceğimi. İnşallah Cuma namazıyla birlikte başlarız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Destici açıklamalarının ardından ise gösterdikleri ilgiden dolayı basın mensuplarına teşekkür ederek hastaneden ayrıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı