Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yangın faciası

10 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı Gaziantep’te bir elyaf deposundan çıkan yangın sonucu oluşan dumandan etkilenen 7 kişilik aileden 2 çocuk hayatlarını kaybetti.

Anne ve 3 çocuğu kurtuldu, babanın ise yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Gaziantep’te Selahattin Eyyubi Mahallesi 102 nolu sokakta 04.00 sıralarında, elyaf deposu olarak kullanılan bir apartmanın zemin katında sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanlar, merdiven boşluklarından deponun üst katlarındaki dairelere ulaştı. 7 kişilik Üzümlü ailesi dumanlardan kaçmak için çatıya çıkmak istedi. Anne Fadile Üzümlü, 6 aylık bebeği Sema ve 15 yaşındaki kızı Ceylan’la çatıya kaçmayı başardı. 14 yaşındaki Ayşegül de karşı komşularının evine girdi. Baba Mehmet Üzümlü (41) ve dumandan zehirlendiği kızları Firdevs (12) ile Sevim Üzümlü merdiven aralığına yığıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken baba ve iki kızı ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Firdevs ve Sevim Üzümlü yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba Mehmet Üzümlü’nün de yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. İtfaiye ve emniyet ekipleri, yangının çıkış sebebi ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan, dumandan zehirlenen Üzümlü ailesinin evinin hali yürekleri burktu. Evin iki ayrı odasında yatakların serili olduğu görülürken, çocuklara ait oyuncaklar da dikkat çekti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı