Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Oğlumuzun katilini bulun''

4 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı Galatasaray-Bursaspor maçını izlemek için dün evinden çıktıktan sonra Şişli'de bıçakalanarak öldürülen 19 yaşındaki Uğur Fakılı'nın babası İsmail Fakılı (40) katilin bulunmasını istedi.

Acılı baba olayı görenlere seslenerek, "Oğlum koskoca meydanda öldürüldü. Kim öldürdü gören bilen yok. Katil aramızda, maça giderken öldü. Bu kaçıncı cinayet, soruyorum oğlumu kim öldürdü?" dedi.

Esenyurt'ta ikamet eden 19 yaşındaki Uğur Fakılı dün Galatasaray-Bursaspor maçına gitmek için evden çıktı. Ailesinin iddiasına göre; Uğur Fakılı internetten tanıştığı ve Adana’da oturan Tahir isimli bir arkadaşını otogardan aldıktan sonra Mecidiyeköy’de kalbinden aldığı bıçak darbesi ile hayatını kaybetti. Oğlunu 3 ay sonra askere göndermeye hazırlanan baba İsmail Fakılı oğlunun son olarak kendisini aradığını ve Galatasaray-Bursaspor maçına gitmek istediğini söyledi.

Ailenin iddiasına göre internetten tanıştığı ve Adana’dan gelen Tahir isimli bir arkadaşını almak için önce Esenler Otogarı’na gitti. Arkadaşını aldıktan sonra stada gitmek için yola çıkan Uğur Fakılı, dün saat 17.00 sıralarında Mecidiyeköy meydanında kalbinden aldığı tek bıçak darbesi ile hayatını kaybetti. Oğlunun iyi bir Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen baba İsmail Fakılı Adli Tıp Kurumu önünde beklerken uzun süre gözyaşı döktü. Katil ya da katillerin bulunamadığını söyleyen acılı baba "Mecidiyeköy’ün meydanında öldürüldü oğlum. Önce cam silen çocuklar dendi, ardından Fenerbahçeli bir taraftar dendi. Şimdi de Tahir isimli bir arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Oğlumu benden alanların yakalanmasını istiyorum." dedi.

İstanbul'un göbeğinde işlenen cinayetin görgü tanığı olmamasına isyan eden İsmail Fakılı katil ya da katilllerin yakalanması için vatandaşlardan da yardım istedi. Galatasaray yöneticilerine sitem eden baba İsmail Fakılı şöyle konuştu: "Oğlum Ultraslan üyesiydi. Her maça çağırırlardı. Oğlum üç ay sonra askere gidecekti. Salı günü annesiyle Yozgat’a gideceklerdi. Biletini bile almıştım. Eşim Nurgül’ün olaydan haberi yok hala çocuğumu yaralı sanıyor. Sakinleştiricilerle ayakta duruyor. Ocağımız söndü. Bu maç terörü. Yetkililer bize sahip çıksın, sadece oğlumun katillerinin yakalanmasını istiyorum." Galatasaray fanatiği olan Uğur'un ise en çok sevdiği futbolcu Sabri Sarıoğlu'yla ve stadyumda çektirdiği fotoğraflar anı olarak kaldı.

Öte yandan Ultraslan taraftar sitesinden de Uğur Fakılı için taziye mesajı yayınlandı. Sitede "Bursaspor ile oynadığımız maç öncesi Mecidiyeköy’den maça gelmek üzere olan Uğur Fakılı adındaki Galatasaraylı kardeşimizi nedeni belirlenemeyen bir olay ve saldırı sonucu kaybettiğimizi derin bir üzütüntüyle öğreniyoruz. Uğur kardeşimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekanın cennet olsun Uğur!" ifadelerine yer verildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı