Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ankara-Tahran gerginliği

9 Ağustos 2012 Perşembe günü yayınlandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İran Genelkurmay Başkanı'nın devrim muhafızlarına ait bir siteden Suriye'deki bu kanlı gelişmelerin sorumlusunun Türkiye, Suudi Arabistan ve Katar olduğunu açıklamasının düşündürücü, üzüntü verici olduğunu söyledi.

AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği iftar programında konuşan Erdoğan, dünyada yanında hiç kimsenin kalmadığı bir dönemde İran'ın yanında Her Şeye Rağmen bulunan ülkenin Türkiye olduğunu hatırlattı. Erdoğan, nükleer enerji konusunda sonuna kadar savunan ülkenin Türkiye olduğunu vurguladı. CHP'nin TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırmasına ilişkin ise Erdoğan, "Şu anda ayın 14'ünde Meclis'e böyle bir toplantı daveti yapıyor. AK Parti, bölücü terör örgütünün CHP gibi kuyruğuna takılacak bir parti değildir. Buyurun, Meclis orada, sen gidersin oturur, orada ne yapacaksan yaparsın. Kiminle beraber bir araya gelirsin, bilemem ama AK Parti böyle bir gündemle bir genel görüşme gündemiyle Parlamento'ya gelmeyecektir, bunu da buradan söylüyorum." dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı