Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ankara'da Merkel mesaisi

26 Şubat 2013 Salı günü yayınlandı Resmi bir ziyaret için Türkiye'de bulunan Almanya Başbakanı Angela Merkel, Ankara temaslarına Anıtkabir ziyareti ile başladı.

Anıtkabir'de Atatürk'ün mozolesine çelenk koyan Merkel, Anıtkabir önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Anıtkabir komutanının eşlik ettiği Merkel, Arslanlı Yol'a kadar yürüyerek Anıtkabir hakkında bilgi aldı. Anıtkabir’de bulunan onur defterini de imzalayan Merkel'e çok sayıda yerli ve yabancı gazeteci eşlik etti. Merkel, Anıtkabir ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetlisi olarak Çankaya Köşküne çıktı. Görüşmenin ardından Başbakanlık Merkez binaya gelecek olan Merkel burada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi törenle karşılanacak İkili daha sonra ortak bir basın toplantısı düzenleyecek. Görüşmelerde bölgesel ve ikili konuların yanı sıra Avrupa'da bulunan terör örgütünün faaliyetlerinin de ele alınması bekleniyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı