Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Dünya Saati etkinliği

1 Nisan 2012 Pazar günü yayınlandı Espark Alışveriş Merkezi, küresel ısınmaya karşı duyarlılığını, dünya saati kampanyası’na bu yıl da katılarak sergiledi
Avustralya'da iki milyon insan ve 4 binden fazla kurumun, her yıl düzenlenmesi için başlattığı "Earth Hour" yani Dünya Saati Uygulaması 31 Mart tarihinde dördüncü kez gerçekleşti.

2008 yılında Avustralya'da iki milyon insan ve dört binden fazla kuruluş tarafından, iklim değişikliklerine dikkat çekmek amacıyla başlatılan Dünya Saati uygulaması bu yıl da gerçekleşti.

İlk yıl yalnızca Avustralya'da olmasına rağmen ertesi yıl 35'ten fazla ülke ve 50 milyon insanın gerçekleştirdiği küresel bir harekete dönüştü. Türkiye 2010 yılında bu uygulamaya katılarak desteğini esirgemedi.

Geçtiğimiz yıl 128 ülkeden milyarlarca insanın katılarak desteklediği Dünya Saati uygulaması bu yıl da her yıl olduğu gibi 31 Mart tarihinde, 20.30 ile 21.30 saatleri arasında gerçekleşti.

Dünya çapında milyonlarca insanın küresel ısınmaya “dur” demesinin sembolik bir örneği olan Dünya Saati Kampanyası’na 31 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında ışıklarını bir saatliğine kapatarak katılan Espark Alışveriş Merkezi gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmayı hedefleyen sosyal sorumluluk faaliyetlerini desteklemeye devam etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı