Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İstanbul'da 'Femen' eylemi

9 Mart 2012 Cuma günü yayınlandı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kadınlar Günü’ne özel yazdığı şiiri canlı yayında okudu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ece ile Tatlım Benim programının bugünkü bölümünde sürpriz bir telefon bağlantısı yaşandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin dün 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın eşi Emine Erdoğan'ın da katıldığı organizasyonda sunuculuk yapan Ece Erken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in gecede Kadınlar Günü için yazdığı şiiri okuduğunu ve bütün salonun Gökçek'i ayakta alkışladığını söyledi.

Programa telefonla bağlanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ece Erken'in isteğini kırmayarak Kadınlar Günü 'ne özel yazdığı şiiri bir de canlı yayında okudu.

'EŞİME DE ŞİİR YAZACAĞIM BUNDAN SONRA YOKSA KAVGA ÇIKAR '


Şairlik bir yönü olmadığını belirten Gökçek, 'Ama dün böyle bir dörtlük oldu. Hiç denediğim bir iş değildi. Bazen hanıma takılırım o kadar ' dedi.

Melih Gökçek, 'Eşime hiç şiir yazmadım ama bundan sonra yazacağım. Yoksa evde kavga çıkar 'diyerek espri yapmayı da ihmal etmedi. BEYAZ GAZETE


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı