Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

12 eve ateş düştü

17 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Afganistan’ın Kabil kentinde Türk askeri helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan 12 askerden Harita Binbaşı Mithat Çolak'ın Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki baba evinde yas var.

Yediler Mahallesi'nde yaşayan Abdullah - Ayşe Çolak çiftine oğullarının şehit olduğu haberi, ilçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Alper Koç ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can tarafından verildi.

Şehidin annesi Ayşe Çolak, oğlunu 5 ay önce gördüğünü ve Nisan 'ın 26'sında Türkiye 'ye geleceğini söyledi. Baba Abdullah Çolak ise oğlunun balı çok sevdiğini, bunun için oğluna bal aldığını belirterek, 'Oğluma bal gönderecektim. Ama balı yemeye ömrü yetmedi. Vatan sağ olsun. Geride 2 tane daha oğlum var. Onları da seve seve vatana vermeye razıyım. ' diye konuştu.

Harita Binbaşı Mithat Çolak'ın şehit olduğu haberini alan yakınları ve komşuları baba ocağına akın etti. Şehit Binbaşı Çolak'ın evli ve 1 çocuk babası olduğu belirtildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı