Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Fransa'da Müslümanların oyları

3 Mayıs 2012 Perşembe günü yayınlandı Fransa'da gözler bu akşam cumhurbaşkanı adayları arasında düzenlenecek televizyon programına çevrildi.

France 2 televizyonundaki programın 2 saat sürmesi planlanıyor . Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ' nin , yeniden seçilebilmek için rakibini köşeye sıkıştırması ; anketlerin favori gösterdiği François Hollande ' ın ise hata yapmayarak avantajını korumaya çalışması bekleniyor . Yaklaşık 20 milyon izleyicinin takip etmesi beklenen program öncesi konuşan eski başbakan Jean - Pierre Raffarin , Sarkozy’nin riskleri alacağını ve programda ipleri elinde tutacağını tahmin ediyor . Sarkozy kabinesinde yer alan Valerie Pecresse ise Hollande ' ın nükleer , göç ve borç kriziyle ilgili net olmadığını belirterek , sosyalist adayın yine saklambaç oynamaya çalışacağını ifade ediyor . François Hollande’ın sözcüsü Bernard Cazeneuve ise Sarkozy ' nin programı bir dönüm noktası olarak gördüğünü fakat bu buluşmayı çok da abartmamak gerektiğini dile getiriyor . Bu arada TNS Sofres şirketinin düzenlediği ankete katılanların yüzde 30 ' u Sarkozy , yüzde 28 ' i ise Hollande ' ın , tartışma programının galibi olacağını ifade etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı