Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İlk golf turnuvasında gerginlik

10 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye'nin ilk profesyonel golf turnuvası için Antalya Belek’e gelen ünlü golfçu Tiger Woods’u takip eden Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı(Cihan) muhabiri Cihat Ünal’a kafa atarak gözlüğünü kırdı.

Turkish Airlines World Golf Final Turnuvası'nda Tiger Woods ile Charl Scwartzel arasındaki mücadelede ilk delikteki başlangıç vuruşunun yapılmasından hemen önce, güvenlik görevlileri ile gazeteciler arasında tartışma çıktı. Kargaşanın olduğu alana gelen TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Cihan muhabiri Cihat Ünal'a bağırmaya başladı.

Ağaoğlu, kendisine sakin olmasını ve bağırmamasını isteyen Ünal'a kafa attı. Aldığı darbede gözlüğü kırılan Ünal'ı, Ağaoğlu'nun korumaları zorla alandan uzaklaştırmak istedi. Bir türlü sakinleşmeyen ve Ünal'ın üzerine yürümeye devam eden Ağaoğlu, alandaki diğer basın mensupları ve güvenlik görevlileri tarafından güçlükle engellenebildi.

Ağaoğlu'ndan şikayetçi olan Ünal, Cumhuriyet Savcılığı 'na da suç duyurusunda bulundu.

Cihat Ünal: Argo Bir Kelime Kullandı

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun kafa attığı Cihan Haber Ajansı muhabiri Cihat Ünal, ''Bana ve gazetecilere yönelik argo bir kelime kullandı, ben de onurum zedelendiği için cevap verdim. Bunun üzerine o da kafa attı'' dedi.

Cihat Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Golf Federasyonu tarafından Belek'te düzenlenen golf turnuvasını takip ettiğini söyledi.

Tiger Woods'un atışını yapmak için alana geldiği sırada muhabirler ile güvenlik görevlileri arasında tartışmalar yaşandığını anlatan Ünal, ''Biz daha iyi çekim açısı yakalayabilmek için iyi bir yer arıyorduk. Güvenlik görevlileri de bizi içeriye almamak için uğraşıyordu. Sorunu güvenlik ile aramızda halletmeye çalışırken Ahmet Ağaoğlu'nun geldiğini söylediler. Kendisini daha önce tanımıyordum, burada tanışmış olduk'' dedi.

Gazeteciler ile güvenlik görevlileri konuşurken Ahmet Ağaoğlu'nun yanına geldiğini dile getiren Ünal, ''Bana ve gazetecilere yönelik argo bir kelime kullandı, ben de onurum zedelendiği için cevap verdim. Bunun üzerine o da kafa attı. Güvenlik görevlileri beni alandan uzaklaştırmak için bir hayli çaba harcadılar. Olay bundan ibaret'' diye konuştu.

Görüntüleri tekrar izlediğini ve Ağaoğlu'nun arkasından birkaç kelime daha söylediğini gördüğünü belirten Ünal, bunları ise duymadığını ifade etti.

Olayda gözlüğünün kırıldığını kaydeden Ünal, gözünde ise herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Hastanede darp raporu aldığını belirten Ünal, ''Suç duyurusunda bulunacağım. Yaşanan olayla ilgili savcılık sürecini başlatıyorum ve takipçisi de olacağım'' dedi.







HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı