Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''CHP İşçi Parti'nin peşinde''

31 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “1’e Bir” programında CHP’yi değerlendiren Ak Parti milletvekili Şamil Tayyar, CHP’ye yönelik olumlu sözler sarf ederken, CHP hakkında çarpıcı bir iddiayı da gündeme getirdi.

CHP'nin iktidar için bir kısmet olduğunu söyleyen Tayyar, Son dönemde bazı milletvekillerinin istifa ederek mecliste İşçi Partisi grubu kurması yönündeki iddiaları da değerlendirdi.

İşçi Partisi'nin yüzde 1'lik oy oranıyla ana muhalefet partisi CHP'yi peşine taktığını dile getiren Tayyar “Ben eminim ki İşçi Partisi yüzde 10 barajı aşsın, CHP'den ciddi transferler yapabilir.” dedi.

CHP'de karışıklık nedeniyle rahatsızlık duyduğunu da belirten Tayyar sözlerini şu şekilde sürdürdü;

CHP'YE İYİ NİYET TEMENNİLERİ

Umut ediyorum ki CHP en kısa zamanda toparlanır. Bu içten söylüyorum. CHP çözüldüğü zaman Türkiye çözülür. Her şart kendi liderini ve kendi siyasi partisini yaratır. Eğer bir dinamizm yoksa hiçbir siyasi liderde güç sahibi olmaz. Eğer böyle olursa sol kendi partisini ve liderini ortaya çıkarır. Ama önce bunu CHP'de denerler.

CHP'YLE İLGİLİ FLAŞ İDDİA


CHP'ni geleceği yönündeki bazı tahminlerini de canlı yayında açıklayan Tayyar “Bu Deniz Baykal ya da partide “Abi” rolü üstlenecek birileri olabilir. Geçici bir yönetim oluşturulur Sonra da genç bir isim partinin başına getirilerek CHP'ye yeni bir yol çizebilirler. Böyle bir arayış başlayabilir” dedi.

BEYAZ GAZETE


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı