Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Çok sert sözler bunlar

2 Eylül 2012 Pazar günü yayınlandı Beyaz Tv ekranlarında Latif Şimşek 'in modere ettiği “Dinamit”te Ertuğrul Özkök’ün kızı Gülümsün Özkök’ün, gazeteci Fatih Çekirge ile evlenme kararı almasına Rasim Ozan Kütahyalı'dan manidar gönderme.

NİKAH ŞAHİTLERİNDERN BİRİ CEM UZAN OLMALI

Fatih Çekirge ve Gülümsün Özkök 'ün evlenme kararlarının irdelendiği programda Kütahyalı 'Ertuğrul Özkök, Fatih Çekirge 'nin kayınpederi olacak. Yakışırlar. Cem Uzan bence nikah şahitlerinden biri olmalı ' dedi. Çekirge 'nin Cem Uzan 'ın bir numaralı adamı olduğunu ifade eden Kütahyalı 'Cem Uzan 'ın emireriydi, ne derse yapardı ' dedi.

Türkiye 'de her türlü marjinal ismin artık serbest olduğunu belirten Rasim Ozan Kütahyalı 'Adını İstanbul, Ankara, semt ismi koyanlar, Atlas koyanlar var biliyorsun ' dedi. Çiftin çocuklarının olmasını temenni eden Kütahyalı 'Dedesi Ertuğrul Özkök, babası Fatih Çekirge olacağına göre çocuğun isminin '28 Şubat ' olması lazım ' dedi.

Programın katılımcılarından gelen tepkilere esprili bir şekilde cevap veren Rasim Ozan Kütahyalı 'Bu kadar takılma olacak. Nagehan ile bana da takılıyorlar, acil önlem alınmalı bunlar çocuk yaparsa Türkiye infilak eder. Yeni Rasim Ozan 'lar gelmesin diye biz gülüyoruz bunlara ' dedi. Twıtter 'de kendisi için kampanya başlatıldığını iddia eden Kütahyalı Ümit Zileli ve Latif Şimşek'i güldürdü.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı