Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ahmet Çakar'dan Bomba İddia

14 Ağustos 2012 Salı günü yayınlandı İzmir'in Karabağlar ilçesinde polisin açtığı ateş sonucu ölen Emrah B.'nin, üç kurşunla vurulduğu belirlendi.

Cennetçeşme Mahallesi'nde görev yapan asayiş ekibine ait araç, dün (12 Ağustos) Limontepe semti 3820 Sokak'ta, E.B.'nin (22) kullandığı ve plakası açıklanmayan otomobille çarpıştı. Kazanın ardından tutanak düzenlemek ve sürücü hakkında ehliyeti bulunmadığı için işlem yapmak isteyen polislerle E.B. arasında tartışma çıktı.

Tartışmaya, E.B.'nin ağabeyi Emrah B. (26) ve yakınları F.K.'nin (29) de karışmasıyla büyüyen olayda ekipte yer alan ve ismi açıklanmayan bir polis memuru, etrafında biriken ve üzerine yürüyenleri dağıtmak için biber gazı sıkarak müdahale etti. Arbede sırasında polis memurları, biber gazı sıktıktan sonra havaya ateş etti.

Adı açıklanmayan polis memuru, meslektaşının üzerine sandalyeyle saldırıldığını görünce silahını tekrar ateşledi. Bu sırada Emrah B. karnından, kardeşi E.B. ve F.K. ise bacaklarından yaralandı. Yoldan geçen H.A. da seken bir kurşun sebebiyle hafif yaralandı. Emrah B. hastanede hayatını kaybederken diğerlerinin tedavisinin devam ettiği belirtildi. Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği tarafından gözaltına alınan zanlı polis memuruyla ilgili soruşturmanın sürdüğü, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Ölen Emrah B.'ye, bugün sabah saatlerinde İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. Otopside, iki bacaklarına ve bir de karnına isabet eden üç kurşunla öldüğü belirlendi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı