Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Cepheye Bizi Gönderin'

6 Ağustos 2012 Pazartesi günü yayınlandı Hakkari'de teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Kurak'ın Malatya'daki babaevinde hüzün var.

24 yaşındaki Kurak'ın şehit olduğu haberi, Malatya Merkez Şehit Fevzi Mahallesi 11. Sokak'ta 2 katlı müstakil evde yaşayan ailesi ile diğer yakınlarını yasa boğdu.

Ailenin yaşadığı evin bulunduğu sokak ve çevresi, Türk bayraklarıyla donatıldı. Evin yanında Malatya Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu. Kurak ailesinin yakınları ve komşuları, eve taziye ziyaretinde bulunuyor. Evin önünde ambulanslar ve sağlık ekipleri bekliyor.

Meryem ve Mustafa Kurak çiftinin 5 çocuğundan biri olan Uzman Çavuş Ahmet Kurak'ın, 3-4 yıl önce göreve başladığı öğrenildi. Ailenin komşusu Metin Canyeter, şehidin, ailesinin geçimine maddi destek sağladığını belirtti.

Kurak'ın, babasının emekli olabilmesi için primlerini de yatırdığını ifade eden Canyeter, baba Mustafa Kurak'ın zaman zaman komşulara ''Ahmed'imin nişanlandığını, evlendiğini görsem koç keseceğim'' dediğini söyledi.

Canyeter, Kurak'ın Hakkari'ye gönüllü olarak gittiğini öğrendiklerini ifade etti.

Hakkari'nin merkeze bağlı Geçimli köyündeki karakola teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker ile 2 köy korucusu şehit olmuştu.

Muhabir: Yeter Erdine

Yayıncı: Ahmet Ekici


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı