Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Haliç Köprüsü'nde Bakım

3 Ağustos 2012 Cuma günü yayınlandı Haliç Köprüsü’nde Edirnekapı-Okmeydanı istikametinde köprünün orta şeridinin bakıma alınmasının ardından trafik adeta felç oldu.

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından ikinci etap çalışma kapsamında dün sona eren Haliç Köprüsü kuzey yol çalışması, bu sabah saat 05.30’dan itibaren Okmeydanı-Edirnekapı yönü trafiğe açıldı.

Bakım onarım çalışmaları kapsamında bu gece saat 02.00’den itibaren köprünün güney tarafı Edirnekapı-Okmeydanı istikametine kapatılarak çalışmalara başlanmasının ardından sabah evlerinden işe gitmek için yollara düşen İstanbullular zor anlar yaşadı. Kimi sürücüler yol bakım çalışmalarından haberdar olurken, kimileri ise çalışmalardan haberi olmadığını söyledi.

Trafik çilesi çeken sürücüler, “Cevizlibağ’dan bir saatte buraya geldim. Daha öncede benzer çalışmalar vardı ama ben böyle trafik görmedim” dedi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı