Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Canlı Yayında Sert Tartışma

23 Mayıs 2012 Çarşamba günü yayınlandı Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Derin Futbol' programında, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile Rasim Ozan Kütahyalı birbirine girdi.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın, Derin Futbol'a telefonla katılan MHP Milletvekili Lütfü Türkkan için, 'Fırıldak ' demesi programda tansiyonu yükseltti.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında şike soruşturmasının ardından yaşananlar ve Aziz Yıldırım'ın durumu masaya yatırıldı.

Koyu bir Fenerbahçeli olarak bilinen Lütfü Türkkan, Aziz Yıldırım'ın cezaevinde tutulmasını eleştirerek, hükümete yüklendi. Bunun üzerine Rasim Ozan Kütahyalı, Türkkan'a sert çıkarak “Siz dışarıda Aziz Yıldırım şike yapmıştır diyorsunuz, burada başka şeyler söylüyorsunuz. Az delikanlı olun. Fırıldaklık yapmayın” şeklinde cevap verdi. Bu sözlerin ardından tansiyon bir anda yükseldi.

TÜRKKAN ÇILGINA DÖNDÜ

Rasim Ozan'ın 'fırıldak' sözüne tepki gösteren Türkkan, ' Ben 53 yaşındayım ve MHP milletvekiliyim. Ben fırıldak lafını işitebilmem için adımın Rasim Ozan Kütahyalı olması gerekir ' dedi.

Bu sözlere Rasim Ozan Kütahyalı, ' Dışarda söylediklerini burada da söyleyeceksin. Aziz Yıldırım'ın şike yaptığını biliyorsun. Burada lafı dolandırıyorsun, dürüst olun. Dürüst olmayan adam delikanlı olamaz. Bu yaptığın davranışa Anadolu'da ne derler? ' karşılığını verdi.

ÖZÜR DİLE


Türkkan, Rasim Ozan'ın fırıldak sözünü geri almasını istedi. Bu isteği ise Kütahyalı geri çevirmedi ve 'fırıldak' sözünü 'eyyamcı' olarak düzeltti.

Türkkan, Kütahyalı'yı kendisi üzerinden reklam yapmakla suçladı. Kütahyalı ise “Yahu sizi ben tanımıyorum. Vekil olunca adınızı duydum. Siz kimsiniz ki, üzerinizden reklam yapacağım? Beni bütün Türkiye tanıyor. Sizi MHP'liler bile tanımıyor” şeklinde konuştu.

Tansiyonun yükseldiği tartışmada, Kütahyalı'nın sözleri karşısında Lütfü Türkkan'ın uzun bir süre ne diyeceğini bilemediği ve cevap vermekte zorlandığı görüldü. Sinirlerine hakim olamayan Türkkan telefonu kapatarak yayından ayrıldı.








HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı