Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Chp'yi Yerden Yere Vurdu

17 Mayıs 2012 Perşembe günü yayınlandı Eski PM üyesi Berhan Şimşek, Kılıçdaroğlu ve ekibini topa tuttu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na genel başkanlığı bırakma çağrısında bulunan Şimşek "Kılıçdaroğlu 'Herhalde olmadı' diyordur." dedi.

CHP eski PM üyesi Berhan Şimşek, TGRT Haber'e konuk olduğu programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve onun Yeni CHP'sini yerden yere vurdu. Şimşek, Kılıçdaroğlu'nun partiyi bitirme noktasına getirdiğini belirterek, genel başkanlığa aday olduğunun sinyalini verdi.

CHP'NİN KAPISINI BUNLARA KAPAT

Kemal beyden istirham ediyorum. CHP'nin merdivenlerini bu arkadaşlara çıkartmayın, alışmasınlar. Çünkü günün birinde gelir halkın kapısının partisinin kapısından içeri sokmazlar. Bugün giriyorlarsa yarın giremeyeceklerdir.

ADAYLIĞA YEŞİL IŞIK

'8 Temmuz'daki büyük kongrede aday mısınız? ' sorusunu 'Yok. Benim böyle bir kararım yok. İnsanlar lider olmaz, lider doğar. Toplum kabul eder, örgüt kabul ederse... ' diye cevap veren Şimşek 'Eylerse mevlam eyler, neylerse güzel eyler ' şeklindeki tasavvufi sözlerle yanıtlayan Şimşek, Genel Başkan Adaylığı konusundaki iddialara da kapısını kapatmadı.

KILIÇDAROĞLU'NA 'ADAY OLMA ' ÇAĞRISI

Kılıçdaroğlu'na 8 Temmuz'da yapılacak olan büyük kongrede aday olmaması yönünde çağrıda bulunan Şimşek 'CHP'de bu görevi yapabilecek arkadaşlarımız var. Ve sayın Genel Başkan kendi iç muhasebesinde bunun değerlendirmesini yaparken şunu diyordur 'Herhalde olmadı ' diyordur. ' ifadelerini kullandı.

BEN TAYYİP ERDOĞAN'A NE DİYEYİM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TESEV üyeliğini öğrendiğinden şoka uğradığını kaydeden Şimşek 'Bunu bilmiyordum ama yapması gerekende Kemal bey demeliydi ki 'Evet ben katıldım ama daha sonra bu Soroz'un eline geçmiştir. Sen şimdi Soroz'un elinde bulunan bir vakfa üye olacaksın, sonra Amerika'ya karşı çıkacaksın... İnandırıcı olmuyor. Kalkıyor 'AKP 1940'ların CHP'si gibi ' diyor. CHP Genel Başkanı bunları söylediğinde ben Recep Tayyip Erdoğan'a ne diyeceğim? ' dedi.

BEYAZ GAZETE


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı