Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kim Bu Gürsel Erol ?

5 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı CHP’de yaşanan istifa depremin ardından bu depremin nedeni olarak işaret edilen Gürsel Erol ismi tartışma konusu oldu.

Bilindiği gibi dün CHP'de istifa depremi yaşanmış, Gürsel Tekin CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti. Tüm bu yaşananlar ardıdan ise gözler Genel Merkez'e ve Gürsel Erol 'a çevrildi. CHP 'deki olaylı kurultay ardından öne çıkan, ihale yolsuzluğu sanığı müteahhit Gürsel Erol 'un, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ' nun gizli kasası olduğu öne sürüldü. Gürsel Erol 'un, Kılıçdaroğlu 'nun yeni gözdesi olduğu da iddia edildi.

Peki Gürsel Tekin'in de 'Genel Merkez 'de bir çete var. Bu çeteyi lütfen dağıtın. Eğer partiyi onlarla yöneteceksiniz, beni maydanoz etmeyin ' iddiasıyla dikkatleri üzerine toplayan Gürsel Erol kim?

Gürsel Erol 'un ismi daha önce de olaylı kurultayda gündeme gelmiş bazı partililer, kurultayda İsa Gök 'ü konuşturmayan ve tartaklayanların Gürsel Erol tarafından organize edildiğini ileri sürmüştü. Yine iddialara göre Gürsel Erol, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 'nun kara kutusu. Gürel Erol aynı zamanda SHP 'li eski Çankaya Belediye Başkanı Doğan Taşdelen 'in de yeğeni. Daha önceden CHP gençlik kollarında görev alan Erol, Kılıçdaroğlu 'nun memleketi Tunceli 'de ve Elazığ 'da da inşaat işleriyle dikkat çekiyor. Gürsel Erol'un Tunceli Ağır Ceza Mahkemesi'nde ihaleye fesat karıştırmak suçundan da ceza aldığı biliniyor.  CHP 'nin inşaattan organizasyona kadar tüm işlerini Erol 'un yaptığı öne sürülüyor. CHP içinde dosyası böylesine kabarık Gürsel Erol ismi partiye yakınlığı ile bilinen bazı internet sitelerinde ise kara listeye alınmış durumda. Örneğin ilkkurşun.com adlı internet sitesinde Erol için 'Allah'ın yürü ya kulum' dediği isimlerden biridir' deniliyor.

İşte Gürsel Erol ismi etrafında toplanan müthiş iddialar bu şekilde sıralanırken, CHP'den konuyla ilgili yapılabilecek bir açıklama merakla bekleniyor...

İLGİLİ HABERLER
Gürsel Tekin İstifasının Kulislerdeki Yankıları
Gürsel Tekin'in Arkasında Kimler Var...
Gürsel Tekin'in İlk Açıklaması Twitter'dan


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı