Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tunus'ta Gül'e 'Kayserili' sürprizi!

11 Mart 2012 Pazar günü yayınlandı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tunus ziyareti çerçevesinde bir çarşıdan geçerken babasının Kayserili olduğunu söyleyen bir kadınla karşılaştı.

Cumhurbaşkanı Gül Tunus ziyaretini, şehir merkezindeki Zeitouna Camisi'nde kıldığı Cuma namazıyla sona erdirdi. Cumhurbaşkanı Gül'e camiye gidişinde En Nahda Partisi lideri Raşid El Gannuşi eşlik etti. İkili camiye giderken Medine Atike Çarşısı'nın içerisinden geçerek esnafı ve vatandaşları selamladı.

Cumhurbaşkanı Gül, burada bir sürprizle karşılaştı. Cumhurbaşkanı Gül 'e Türkçe merhaba diyen bir kadın, babasının bir Türk olduğunu ve Kayserili olduğunu söyledi. Kadının Kayserili olmasına çok sevinen Gül, Gannuşi dönerek, “O benim doğduğum şehirden.” dedi.

Babası ve annesinin Çerkez olduğunu söyleyen kadına Gül, Kayseri 'ye gelip gelmediğini sordu. Karşılığında “Tabii. Çok güzel, çok güzel.” cevabını aldı.

Gül daha sonra vedalaşarak ayrıldı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı