Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Muhalefete teşekkür

22 Aralık 2012 Cumartesi günü yayınlandı Erdoğan, 2013 bütçesinin Meclis'te kabul edilmesinin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında Maliye Bakanlığı, tüm bürokratlar ve milletvekillerine şükranlarını dile getirdi.

Erdoğan teşekkür konuşmasının ardından BDP sıralarından başlayarak muhalefet partilerinin yanına gitti ve ön sırada oturan BDP Grup Başkanvekilleri İdris Baluken, Pervin Buldan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, muhalefetten ve kendi partisinden tüm grup başkanvekillerinin ellerini sıkarak teşekkür etti. Muhalefet yöneticileri de sert eleştirilerin ardından Erdoğan'ı tebrik edip hayırlı olsun dileklerini ifade ettiler. Erdoğan, bu tavrından önce ise muhalefet sözcüleri kürsüye çıktığında Genel Kurul salonunu terk ederek konuşmalarını dinlememişti. Erdoğan teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

YENİ BİR REKOR

'Bütçenin açılış görüşmeleri esnasında İMKB 76 bin 954 puanla tarihinin en yüksek seviyesine ulaşmış, yeni bir rekor kaydetmişti. Bütçe kapanış müzakereleri esnasında da Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankamızın altın dahil döviz rezervlerinin 120 milyar 586 milyon dolarla bir başka tarihi rekor kaydettiğini bugün sizlere ayrıca tekrar müjdelemek istiyorum. İnşallah 2012 yılını başka rekorlarla kapatacak, 2013'te de ülkemizi hep birlikte istikrarla, güvenlik, kardeşlik ve dayanışmayla büyütmeye devam edeceğiz. Yeni yılınızı tebrik ediyor, 2013 yılının sizler, milletimiz için, insanlık için barışa vesile olmasını tekrar Allah'tan temenni ediyor ve aydınlık yarınları hep birlikte kucaklayalım temennisiyle saygılar sunuyorum.'


MUHARREM İNCE'Yİ ES GEÇTİ

Başbakan Erdoğan, CHP'den Muharrem İnce ile tokalaşmadı. İnce, oylamadan önce söz olarak AK Parti hükümetini eleştirmişti. Muharrem İnce konuşmadan önce de Başbakan Erdoğan dışarı çıkmıştı.Muharrem İnce de bugünkü konuşmasında, geçtiğimiz yılki bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşma sırasında da Erdoğan'ın dışarı çıktığını hatırlatarak, bunun kendisi için'bir onur' olduğunu dile getirmişti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı