Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tek ses, tek yürek

30 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bir araya gelen motosiklet tutkunu yüzlerce kişi, Edirnekapı Şehitliği’ni ziyaret etti.

İstanbul’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir araya gelen motosiklet tutkunu yüzlerce kişi Dolmabahçe ve Taksim Meydanı’ndaki turlarının ardından Edirnekapı Şehitliği’nde bir araya geldi. Saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okuyan motosiklet tutkunları araçlarının üzerlerine astıkları Türk bayraklarıyla da renkli görüntüler oluşturdu.

Grup adına açıklama yapan motosiklet tutkunu bir vatandaş, “Bugün burada Atamızın ülkesine emanet ettiği gençlik olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlamak ve teröre karşı tepkimizi göstermek için toplanmış bulunmaktayız. Bugün vatanımızda hür yaşama hakkımıza Son verilip asırlardır üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu topraklar düşmanlara verilmişken Misak-i milli sınırları içerisinde vatanın bir bütün olduğu ve parçalanamaz görüşü ile hareketten hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır. Vatanın her karış toprağı kan ile sulanmadıkça tek olunamaz. Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı savunma durumundan taarruz durumuna geçilerek kurulan Cumhuriyetimizin 89. yılını şerefimizle kutlamaktayız. Ancak içte ve dışta aynı düşmanlar bugün de şekil değiştirerek askerimizi polisimizi silah doğrultarak kahpece pusular kurarak intihar eylemleri gerçekleştirerek şehit ve gazi etmekte. Masum sivil vatandaşlarımızın da haince canlarını almakta. Ey şehidim sanma ki unutuyoruz ya da unutturacağız aksine bütün bu yapılanların hesabını tek tek soracağız andımız olsun” dedi.

Açıklamanın ardından motosiklet tutkunları Edirnekapı Şehitliği’nden ayrıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı