Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Genç kız evinde vahşice öldürüldü

15 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı İstanbul Bahçelievler'de, duyanların kanını donduran cinayet...

Bahçelievler’de, üniversite öğrencisi Fatımanur Çelik(20)’i ellerini kollarını bağladıktan sonra öldürdüğü ileri sürülen Cem K.'nın cinayeti itiraf ettiği belirtildi.

Evli ve bir çocuk sahibi olduğu öğrenilen ve hırsızlık yaptığı gerekçesiyle sabıkası olduğu ifade edilen Cem K'nın ifadesinde “Bayıldıktan sonra ağzını ve burnunu koli bandıyla bantladım. Ona tecavüz ettikten sonra öldüğünü fark ettim. Olay anını fazla hatırlamıyorum" dediği ifade edildi.

Hürriyet Mahallesi Güneşli Sokak Sultan Apartmanı 5. Katta S.K. adlı bir arkadaşıyla kaldığı dairede, üniversite öğrencisi Fatımanur Çelik (20)’elleri ve kolları bağlı, yarı çıplak boğularak öldürülmüş halde cesedi bulunmuştu.

Çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetisyen Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Fatımanur Çelik’in İstanbul Üniversitesi’nde okuyan ev arkadaşı S.K.’nın ifadesine başvurdu. Bir yandan da, apartmanın güvenlik kamera görüntüleri incelendi. İncelenen görüntüler, hemen S.K.’ya da gösterildi. S.K. görüntülerde, cinayet öncesi ve sonrasında apartmana giriş-çıkış yaptığı görülen bir kişiyi teşhis etti. Bu kişi cinayetin şüphelisi olarak araştırılmaya başladı.

Bu kişinin hemen arka sokakta elektrikçinin yanında çalışan Cem K. (22) olduğu anlaşıldı. Evli ve bir erkek çocuk sahibi öğrenilen Cem K.'nın Bahçelievler’dek evine baskın düzenlendi. Evde bulunamayan Cem K'nın bir internet kafeye sıklıkla gittiği öğrenildi. Bunun üzerine sözkonusu internet kafeye giden ekipler, Cem K'yı bir taksiye bineceği sırada yakaladı. Cem K.'nın üzerinde yapılan aramada öldürülen Fatımanur Çelik’a ait cep telefonundan çıkarılan hafıza kartı bulundu. Cem K'nın olayın ardından aldığı telefonun hafıza kartını çıkartarak internet kafede içindeki fotoğrafları incelediği anlaşıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulaması yapılan Cem K'nın “Ondan çok etkilendim. Ona sahip olmak için böyle bir şey planladım. Her seferindeki gibi o gün de internete bakacağımı söyleyerek girdim. Onunla birlikte olmak istedim. Bu yüzden ona doğru harekette bulundum. Bayıldıktan sonra ağzını ve burnunu koli bandıyla bantladım. Ona tecavüz ettikten sonra öldüğünü fark ettim. Olay anını daha fazla hatırlamıyorum" dediği belirtildi.

"ZARAR GELEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMEDİK"

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan S.K. ise ifadesinde, “Biz Fatımanur ile Antalya’dan çocukluk arkadaşıyız. Ailelerimiz Antalya’da yaşıyor. Bir ay önce Fatımanur ile birlikte evi kiraladık. Bizim düzgün bir yaşantımız vardı. Genelde evdeyiz. Akşamları dışarı bile çıkmıyoruz. 15 gün önce bağlattığımız interneti kontrol edeceğini söyleyen bir kişi geldi. Üç gün boyunca, internet ve elektrik arızasına bakma bahanesiyle kapı zilimizi çaldı. İnterneti denetlediğine dair bir form bile hazırlamıştı. Ona kapıyı açtığımızda hiç yüzümüze bakmıyordu. Bundan bize bir zarar gelebileceğini düşünmedik. Bu yüzden zili çaldığında ona kapıyı açıyorduk. Yoksa biz onu önceden hiç tanımıyorduk. Olay günü Fatımanur benim telefona bir mesaj attı. Mesajda, ‘internetçi yine geldi bir türlü işi bitmiyor. Bir şeyleri tamir edip duruyor.’ yazıyordu. Mesajın ardından aradık telefonu kapalıydı. Sonra eve arkadaşla eve gittik kapıyı açamadık. Çilingir çağırıp kapıyı açtırdık. İçeri baktığımızda Fatimanur’u bu halde gördük. Polise haber verdik" dediği öğrenildi. Cem K'nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı