Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ölüm takibi kamerada!

18 Ağustos 2012 Cumartesi günü yayınlandı Bakırköy’de 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, 18 Aralık 2011'de Bakırköy Sakızağacı Mahallesi Sahil Kenedy Caddesi’nde meydana gelmişti. Türkü bara eğlenmek için gelen mağaza müdürü Garip Namlı (43) ve arkadaşı Besim G., bar çıkışı arabalarına bindikleri esnada silahlı saldırıya uğramıştı. Olayda Galip Namlı hayatını kaybetmiş, Besim G.yaralanmıştı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıklarının ifadesi ve güvenlik kameraları doğrultusunda, Selim A. (43), Rıdvan Ç. (21) ile bunlara yardım eden 2 kişiyi gözaltına aldı. Cinayetin şüphelilerinden ikisinin de başka bir suçtan dolayı cezaevinde oldukları öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şahıslar, susma haklarını kullanarak ifade vermedi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Selim A. ile Rıdvan Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 2 arkadaşları ise serbest bırakıldı

Öte yandan olay, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı