Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Arınç 'Savcı, görevini kötüye kullandığı için görevden alındı'

14 Şubat 2012 Salı günü yayınlandı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MİT Kanunu'nda yapılacak değişiklikle ilgili muhalefetin bir endişesinin bulunmadığını belirterek, "Böyle bir endişe olsaydı Sayın Kılıçdaroğlu işini gücünü bırakıp deve güreşine gitmezdi." dedi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, Ankara Vakıf Eserleri Müzesi'nde Avrupa Birliği ve Türkiye Kültürlerarası Diyalog Müzeler Hibe Programı kapsamında düzenlenecek Müze Profesyonelleri İçin Çok Taraflı Eğitim Programı'nın açılışının ardından, basın mensuplarının MİT Kanunu'nda yapılacak değişiklikle ilgili sorularını cevapladı.

Arınç, ' muhalefetin bu konudaki eleştirilerini ben de okuyorum. Bu eleştiriler elbette olacaktır, bunlar değerlendirilecektir. Ama çok büyük bir endişe veya çok büyük bir hukuka uymazlık, çok büyük bir hukuk ihlali olduğunu herhalde onlar da düşünmüyorlar. Eğer böyle bir tehlike, böyle bir endişe olsaydı Sayın Kılıçdaroğlu işini gücünü bırakıp deve güreşine gitmezdi. ' diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı