Haber Arşivi
Kuyumculuk sektörü ihracat şampiyonu Ahlatcı, ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı
Kuyumculuk sektörü ihracat şampiyonu Ahlatcı’ya iki ödül birden verildi. 2025 yılı kuyumculuk sektörü ihracat birincilik ödülünü Bakan Yumaklı’dan, 2025 yılı Türkiye tüm mal ihracatında ilk 10’uncu ihracatçı firma ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.
27 Haziran 2026 Cumartesi 20:08:17ETKİN PİŞMANLIK İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI: İBB'DEN GÖNDERİLEN 'GÖLGE BAŞKAN' VE RÜŞVET ÇETESİ DEŞİFRE OLDU
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP'li Şile Belediyesi'ne yönelik yürütülen dev rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasının perde arkası aralandı. "Etkin pişmanlık" yasasından faydalanmak isteyen Özel Kalem Müdürü Oğuz Kaçmaz ve Kültür Koordinatörü Furkan Yapıcı'nın savcılık ifadeleri, belediyeyi adeta bir "haraç merkezine" çeviren akıl almaz çarkı en ince ayrıntısına kadar gözler önüne serdi.
27 Haziran 2026 Cumartesi 15:09:18KÜLTÜR, SANAT VE GASTRONOMİNİN KALBİ BURSA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE ATIYOR
Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin sekizinci durağı olan Bursa, 27 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında kültür, sanat ve gastronomiyi aynı rotada buluşturuyor. Dokuz gün boyunca 13 farklı noktada gerçekleştirilecek 181 etkinlik ile ziyaretçiler konserlerden sergilere, tiyatro gösterilerinden atölyelere, söyleşilerden çocuk etkinliklerine uzanan zengin bir programın yanı sıra Bursa’nın köklü mutfak kültürünü yansıtan 50 Lezzet Noktası ile şehrin gastronomi mirasını da keşfetme fırsatı bulacak.
27 Haziran 2026 Cumartesi 12:09:15Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Mesaj! "AK Parti Bir Türkiye Kitabıdır"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 33. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti bir Türkiye kitabıdır. Biz bir dava hareketiyiz, biz bir mukaddes emanetin taşıyıcısıyız. Yolumuz, istikametimiz, hedefimiz, gayemiz, menzilimiz birdir. O yolda, o istikamette, o menzile yürümek isteyen herkesle yol yürürüz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başörtüsü marjinal ve anormal değildir, belli bir tarikatin cemaatin veya ideolojinin sembolü hiç değildir. Yazması, tülbenti, ve diğerleriyle başörtüsü bu toprakların normalidir. Ve inşallah ebediyen de normali olacaktır." ifadelerine yer verdi.
27 Haziran 2026 Cumartesi 10:49:38