Haber Arşivi

Kontrolden Çikan Otomobil Agaca Çarpti Açiklamasi 5 Yarali

Çorum’da kontrolden çikan bir otomobilin agaca çarpmasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 5 kisi yaralandi.

1 Nisan 2023 Cumartesi   05:33:56

Büyükelçi Atama Ve Görevden Alma Kararlari Resmi Gazete'de

Bazi büyükelçilerin merkeze alinmasi ve atanmasina iliskin karar, Resmi Gazete’de yayimlandi.

1 Nisan 2023 Cumartesi   03:54:18

Akbaba Operasyonu'nda Ödemis Belediyesi'nde Çalisan 2 Kisi Gözaltinda Alindi

Izmir’in Ödemis ve Tire ilçesinde, aralarinda adliye çalisanlarinin da bulundugu mafya tipi yapilanma üyelerine düzenlenen ’Akbaba Operasyonu’nda gözaltina alinan süphelilerden 9 kisi tutuklandi. Öte yandan operasyonda, Ödemis Belediyesi’nde çalisan 2 kisinin de gözaltina alindigi, çikarildigi mahkemece adli kontrol sartiyla serbest kaldigi ögrenildi.

1 Nisan 2023 Cumartesi   02:08:47

Igdir'da Nisan Ayinda Kar Etkili Oluyor

Meteoroloji 16. Bölge Müdürlügünün yaptigi uyarilar sonrasinda Igdir genelinde yagan kar yagisi, nisan ayinin ilk gününde de devam ediyor.

1 Nisan 2023 Cumartesi   01:50:17

AK Parti Sözcüsü Çelik: Sürecin takipçisi olacağız

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Danimarka'da yaşanan çirkin saldırıyı kınadığını açıkladı. Çelik, ''Danimarka, Ramazan ayında nefret suçlarının merkezi oldu. Kuranı Kerim’e ve Türk bayrağına yapılan saygısızlığın tekrarlanmasını lanetliyoruz'' ifadelerini kullandı.

1 Nisan 2023 Cumartesi   01:47:27

YSK'yı tehdit edenler kervanına CHP yandaşı Can Ataklı da katıldı: Erdoğan seçimi kaybederse durumunuz kötü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığının resmileşmesi ve muhalefet kanadının 'Aday olamaz' algılarının boşa düşmesi sonrası CHP yandaşı isimlerde panik oluştu. Muhalif sunucu Fatih Portakal, dün YSK Başkanı Ahmet Yener'i hedef alarak, "Bu ismi unutmayın" dedi, bugün de bir başka CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı da benzer ifadelerle tehdit savurdu. "Kendilerini de hakikaten ateşe attılar. Erdoğan seçimi kaybederse durumunuz kötü" diyerek tehditler savuran Ataklı, "YSK büyük bir yük altına girerek, vebal altına girerek, kendilerini de hakikaten ateşe atarak bu kararı verdiler." dedi.

1 Nisan 2023 Cumartesi   01:17:06

Ezgi Mola'nın tektaşı dikkat çekti!

Ezgi Mola, önceki akşam sevgilisi Mustafa Aksakallı'nın mekanında doğum gününü kutladı. Arkadaşları ile birlikte akşam yemeği yiyen oyuncu, gazetecilerin röportaj isteğini de geri çevirmedi.

1 Nisan 2023 Cumartesi   01:11:14

Berrak Tüzünataç: Artık normal değişti bizim için!

Bir süredir ekranlardan uzak olan Berrak Tüzünataç, önceki gün Bebek’te kaş tasarım merkezi girişi görüntülendi. Ünlü oyuncu, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.7 büyüklüğündeki depremler sorulunca, "İnsanların bu kadar canının yandığı bir konuyla ilgili, İstanbul’da 'beni şu üzdü, beni bu üzdü' demekten rahatsız oluyorum" karşılığını verdi.

1 Nisan 2023 Cumartesi   01:07:59

Emina Jahovic'ten güneş gözlüğü önlemi!

Şarkıcı Emina Jahovic, önceki gün Akmerkez'de arkadaş gurubuyla objektiflere yansıdı. AVM içerisinde bulunan bir kafede sohbet eden arkadaş grubunun, Sırpça konuştuğu duyuldu.

1 Nisan 2023 Cumartesi   01:06:31

Sinop'ta Kontrolden Çikan Otomobil Refüje Çikti Açiklamasi 3 Yarali

Sinop’ta kontrolden çikan otomobilin orta refüje çiktigi trafik kazasinda 3 kisi yaralandi.

1 Nisan 2023 Cumartesi   01:00:17

Izmir'de Okullarin Çevresinde Denetimler Sürüyor

Izmir polisi Karabaglar ilçesinde bulunan okullarin çevresinde denetimlerine hiz kesmeden devam ediyor. Yapilan uygulamalarda okul çevresindeki is yerleri denetlenirken, çocuklarin egitim ve ögretimlerinin güvenli bir ortamda sürdürülmesi için çalismalarin sürdügü kaydedildi.

1 Nisan 2023 Cumartesi   00:43:47

Van'da Depremzedelere Iftar Programi Düzenlendi

Van’da depremzedelerin misafir edildigi Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Aise Siddika Ögrenci Yurdu’nda iftar programi düzenlendi.

1 Nisan 2023 Cumartesi   00:16:16

Kayserispor'dan Besiktas Baskani Çebi'ye Yanit

Kayserispor Kulübü, yazili bir açiklama yaparak Besiktas Baskani Ahmet Nur Çebi’nin açiklamalarina yanit verdi. Sari kirmizili kulüp tarafindan yapilan açiklamada, "Iddialarin ancak orta seviyeden düsük zekasi bulunan insanlar tarafindan makul bulunur" denildi.

1 Nisan 2023 Cumartesi   00:11:18

Kütahya'da 'Halk Oyunlari Il Birinciligi Müsabakalari' Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Kütahya’da düzenlenen ’Halk oyunlari il birinciligi müsabakalari’ renkli görüntülere sahne oldu

1 Nisan 2023 Cumartesi   00:10:48

Nevsehir'de Basibos Köpek Kazaya Neden Oldu Açiklamasi 1 Yarali

Nevsehir’de basibos köpegin neden oldugu kazada 1 kisi yaralandi. Kaza Nevsehir Avanos Karayolunun 5. Kilometresinde meydana geldi. Süleyman D. Yönetimindeki 59 ADK 875 plakali otomobil seyir halindeyken basibos köpege çarpi. Çarpmanin etkisi ile yol kenarindaki bariyerlere çarparak duran otomobil sürücüsü yaralandi. Kazaya neden olan köpek de olay yerinde telef oldu.

1 Nisan 2023 Cumartesi   00:08:18

Ata Demirer'in son hali gündem oldu!

Senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'Bursa Bülbülü' filmi ile izleyici karşısına çıkan Ata Demirer, son haliyle dikkat çekti. Her fırsatta mide ameliyatına karşı olduğunu belirten 50 yaşındaki komedyen ve usta sanatçı Şener Şen'in pozuna beğeni yağdı.

1 Nisan 2023 Cumartesi   00:05:57

 1  2  ...  885  886