Haber Arşivi

Tahil Sevkiyatinin Ilk Gemisi Razoni Istanbul Bogazi'na Girmeyi Bekliyor

Tahil sevkiyatinin ilk gemisi Razoni, geceyi Istanbul Bogazi’nin girisine demir atarak geçirdi. Geminin Istanbul manzarasiyla çekilen görüntüleri dikkat çekti.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   07:47:47

Tira Çarpan Otomobil Takla Atti Açiklamasi 1 Yarali

Kirikkale’de seyir halindeki tira çarpan otomobilin takla attigi kazada bir kisi yaralandi. Kaza anini anlatan tir sürücüsü, "Arkadan geldi, çok süratliydi. Ne oldugunu anlamadim, çok ses geldi, sanki uçak düser gibiydi, ’güm’ yapti" dedi.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   07:37:46

Muhtarin Attan Düsme Ani

Erzincan’in Tercan ilçesinde sirtina binilmesiyle hirçinlasarak saha kalkan at, sirt üstü yere çakildi. Üzerindeki muhtarin düsme ani saniye saniye cep telefonu kamerasina yansidi. Muhtar ölümden döndü.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   07:13:46

Il Göç Kurulu Ve Insan Ticareti Ile Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantisi Yapildi

Erzincan’da Il Göç Kurulu ve Insan Ticareti ile Mücadele Koordinasyon Kurulu toplantisi yapildi.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   07:12:18

PAÜ Yönetimi Tercihler Öncesinde 'Neden PAÜ' Sorusunu Cevapladi

DENIZLI – Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, rektör yardimcilari ve fakülte dekanlariyla birlikte, aday ögrencilerin PAÜ’yü tercih etmesi için akillara gelen sorulari cevaplandirdi.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   07:12:17

'Uçurumdaki Mescit' Ziyaretçilerini Hayran Birakiyor

Bayburt ile Çaykara arasindaki Soganli Daglari’nda, zirvenin dik yamaçlarindaki yalçin kayaliklar üzerinde insa edilen Kirklar Mescidi, doga tutkunlarinin ilgisini çekiyor.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   07:11:49

Refahiye'de 15 Kisiye Istihdam Saglayacak Projenin Protokolü Imzalandi

Erzincan’in Refahiye ilçesinde 15 kisiye istihdam saglayacak Saya Atölyesi projesinin protokolü imzalandi.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   07:11:48

Karakus Açiklamasi 'Küçükbas Hayvancilik Sektörü Zarar Ediyor'

Erzincan Damizlik Koyun Keçi Yetistiricileri Birligi Baskani Ibrahim Karakus, acilen canli küçükbas hayvan ihracatinin açilmasi gerektigini belirterek, “Küçükbas hayvancilik sektörü zarar ediyor” dedi.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   07:11:47

Hurdaya Dönen Araçta 2'Si Agir 5 Kisi Yaralandi

Eskisehir’de park halindeki kamyona çarptiktan sonra orta refüje çikarak durabilen lüks araçta bulunan 5 kisi yaralandi.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   06:08:55

Tahil Yüklü Gemi 'Razoni' Denetim Heyetini Bekliyor

Tahil sevkiyati anlasmasi çerçevesinde Odessa Limani’ndan yola çikarak dün aksam saatlerinde Sariyer açiklarina demir atan misir yüklü "Razoni" yük gemisi, Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Birlesmis Milletler’den olusan heyetin denetim yapmasini bekliyor.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   05:47:24

8 milyon Ukraynalı savaştan kaçtı! AB ülkelerine sığındılar...

Avrupa Birliği Komisyonunun içişlerinden sorumlu üyesi Ylva Johansson, Rusya-Ukrayna savaşının başlamasından bu yana 8 milyon Ukraynalının Avrupa Birliği ülkelerine gittiğini bildirdi.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   02:09:29

Muaythai Müsabakalari Nefesleri Kesti

Muaythai Spor Toto Süper Ligi 2. Ayagi müsabakalarinda Manisa Sehzadeler Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcusu Cemile Aykoç ile Manisa Il Gençlik Spor Kulübü sporcusu Nur Fulya Gerek rakiplerini yenerek, Manisalilari sevince bogdu.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   02:07:50

İttifaktaki 'olağanüstü toplantı' krizi büyüyor... HDP'den CHP'ye 'Kendinizi sorgulayın' tepkisi!

CHP'nin sağlık çalışanlarının sorunlarının görüşülmesi için Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırmasına ittifak ortakları HDP'den olumsuz yanıt gelmiş, HDP'li Meral Danış Beştaş, "CHP nezaket kurallarına uygun davranmıyor" demişti. Gelişme sonrası CHP'li Özgür Özel, "HDP tutumunu değiştirirse çok kıymetli olur." diyerek iki parti arasındaki krizi derinleştirmişti. CHP'nin kendilerini hedef alan açıklamalarına yanıt veren HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, "Muhalefet kendini zaman zaman sorgulasa iyi olur" ifadelerini kullandı.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   01:58:21

Nükhet Duru'dan flaş sözler!

Popüler müziğin en güçlü seslerinden Nükhet Duru, Enes Hergüneş’in sunduğu podcast’e katıldı. Hayatta öğrendiği en önemli konunun hiçbir şeyi o kadar ciddiye almamak olduğunu söyleyen usta sanatçı, “Aşk her şeyi affeder mi?” sorusunu da yanıtladı.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   01:37:48

Will Smith bin pişman!

2022 Oscar Ödülleri Töreni'nde aktör Will Smith, eşi Jada Pinkett Smith'in sağlık sorunuyla ilgili espri yaptığı gerekçesiyle gecenin sunucusu komedyen Chris Rock'a tokat atmıştı. Smith, o günden beri gündemden düşmeyen olayla ilgili geçtiğimiz günlerde bir özür videosu yayınlamış ve "Kendimi adi biri olarak görmemeye çalışıyorum" demişti. Tüm bunların ardından People'a konuşan bir kaynak, Smith'in çok pişman olduğunu ve özür videosunu yayınlamasının sebebinin artık bunu yapmasının zamanının geldiğini hissetmesi olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

3 Ağustos 2022 Çarşamba   01:33:03

Fahriye Evcen koronavisüre yakalandı!

Meslektaşı Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren ve ikinci bebeğine 3.5 aylık hamile olan güzel oyuncu Fahriye Evcen'in (36), Bodrum tatilinde Covid-19 oldu.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   01:29:16

Kafasindan Vurulan Sahis Hastaneye Kaldirildi

Düzce’de tartisan gençlerden biri yaninda getirdigi silah ile arkadasini kafasindan vurdu. Yarali genç hastaneye kaldirildi.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   01:27:50

Demet Akalın sessizliğini bozdu!

Magazin gündeminden düşmeyen Demet Akalın'ın, Bodrum'da sahne aldığı bir mekanda kendisine getirilen alkollü içeceği beğenmediğini söyleyip, garsonun başından aşağı dökmesi olay oldu. Görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Kendisine yönelik sert tepkilerin ardından sessizliğini bozan ünlü şarkıcı, mekan işletmecisinin açıklamasını yayınladı.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   01:24:03

Siverek'te Silahli Kavga Açiklamasi 1 Ölü

Sanliurfa’nin Siverek ilçesinde 2 grup arasinda çikan kavgada silahlar kullanildi, bir kisi öldü.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   01:20:19

Dünyanın konuştuğu tarihi anlaşmasıyla ilgili Cumhuriyet’ten mesnetsiz karikatür!

Türkiye'nin arabuluculuğunda, savaş halindeki Rusya ile Ukrayna'da bulunan tahıl stoklarının dünyaya güvenli bir şekilde dağıtımının gerçekleştirilmesi, uluslararası camiada geniş yankı uyandırdı. Ancak her fırsatta yalan habere başvuran ve algı operasyonlarıyla kamuoyunu yanlış yönlendiren muhalefetin yayın organı Cumhuriyet'ten yine skandal bir karikatür paylaşıldı. Gönderiye çok sayıda eleştiri geldi.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   01:01:22

5. Edremit Kitap Fuari 13 Agustos'ta Basliyor

Balikesir’in Edremit ilçesinde geleneksel hale gelen Edremit Kitap Fuari’nin besincisi bu yil 13-21 Agustos tarihleri arasinda yapilacak.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   00:51:50

ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alındı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alındı.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   00:48:39

ÖSYM Baskani Aygün'ün Görevden Alinmasina Iliskin Karar Resmi Gazete'de

Ölçme Seçme ve Yerlestirme Merkezi (ÖSYM) Baskani Prof. Dr. Halis Aygün’ün Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan görevden alinmasina iliskin karar Resmi Gazete’de yayimlandi.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   00:43:50

Anadolu Otoyolu'nda Ekipleri Harekete Geçiren Kaza

Anadolu Otoyolu Sakarya geçisinde freninde ariza olustugu ve direksiyonu kilitlendigi iddia edilen tir ile panelvan tipi araç çarpisti. 5 ambulans ve itfaiye ekiplerinin sevk edildigi kazada 2 kisi hafif sekilde yaralandi.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   00:39:50

Demirtaş'tan skandal sözler! Türkiye'ye 'işgalci' dedi

Terör soruşturması kapsamında cezaevinde tutulan HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine düzenleyeceği sınır ötesi operasyona ilişkin skandal ifadeler kullandı. Türkiye'den 'işgalci' olarak bahseden Demirtaş, ittifak ortaklarına çağrı yaparak "Operasyona karşı çıkın" dedi.

3 Ağustos 2022 Çarşamba   00:38:10

 1  2  ...  35  36  37