Haber Arşivi

(Özel) Istanbul'da Ayni Büfeyi Soyan 'Müdavim Hirsizlar' Kamerada Açiklamasi Parke Tasiyla Camini Kirdilar

Sisli’de daha önce girdikleri büfede bozuk paralari çalan hirsizlar, iki ay sonra ayni isyerinin camini parke tasiyla parçalayarak içeri girdi. Yine kasada bulunan bozuk paralari ile büfede bulunan bisikleti çalan hirsizlar, yakalandi. Yasanan hirsizlik anlari kameralara yansidi.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:55:23

Altindan Kiliç Yapip Yurt Disina Satiyor

Bursali ustanin yaptigi altin islemeli kiliçlar yurt disindan büyük talep görüyor.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:51:24

3500 Rakimda Kar Banyosu

Hakkari Valiligi öncülügünde Cilo Daglari’ndaki Sat Buzul Gölleri’nde bu yil 4.’sü düzenlenen Doga Sporlari Festivali’ne katilan türkücü Aydin Aydin, kuzusu ile birlikte kar banyosu yapti.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:51:23

Bu yaz gençlere güzel geçecek! Ücretsiz konaklama için Başkan Erdoğan'a teşekkür!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yurtlarda yazın ücretsiz kalınacağını açıklaması gençleri mutlu etti: Devletimiz öğrencilerin yanında olduğunu gösterdi. 81 ilde kalacak bir evimiz, gezecek çok tarihi yerimiz var. Gençler artık özgürce tatil yapabilecek. İşte yaz tatili boyunca 18-25 yaş arası gençlere ücretsiz konaklama hizmetine ilişkin ayrıntılar ve gençlerin Başkan Erdoğan'a mesajları...

3 Temmuz 2022 Pazar   09:48:10

Taksim'de Gasp Anlari Kamerada Açiklamasi Telefonunu Çaldigi Genci Güresçi Gibi Yere Serdi

Taksim’de isyerinden çikarak durakta otobüs bekleyen genç DJ, kaldirimda duran bir sahsin saldirisina ugradi. Gencin elindeki 33 bin liralik cep telefonunu çalarak kaçmaya çalisan sahis, kendisine direnen genci güresçi gibi sirtindan kavrayarak yere serdi. Gasp ani kameralara yansirken, Beyoglu Asayis Büro Amirligi ekipleri tarafindan yakalanan gaspçi ve 3 suç ortagi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:46:52

Sansli Hasta

Abdominal (karin) aort nedeniyle takip edilirken pandemi nedeniyle doktor kontrollerini aksatan 67 yasindaki emekli Cahit Özkan, yüksek tansiyon sikayetiyle basvurdugu Izmir Kent Hastanesinde anevrizma çapinin 7.3 cm’ye ulastigi saptaninca acil olarak ameliyat edildi. Doç. Dr. Cüneyt Narin, “Çapi 6 cm’nin üzerindeki anevrizmalarin patlama riski çok yüksek. Her an patlayabilir hasta hayatini kaybedebilirdi, çok sansliymis” dedi.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:43:23

Hollanda'dan Türkiye'ye Geldi, Üniversite Birincisi Oldu

Yasar Üniversitesinden bu yil mezun olan ögrenciler yeni yasamlarina heyecanla ugurlandi. Hollanda’dan gelip Izmir’de üniversite birincisi olan Julia Beder ile üçüncü üniversitesini bitiren emekli Nil Köseoglu basari hikayelerini anlatti.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:43:22

Bursa'da Kontrolden Çikan Cip Dereye Böyle Uçtu

Bursa’da kontrolden çikan cip dereye uçtu. O anlar güvenlik kamerasina yansidi.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:42:52

Milyonları rahatlatan maaş ve ikramiye düzenlemesi tamam!

Çalışan ve emekli 5.3 milyonu aşan kamu personelinin ek göstergelerini 3600'e çıkaran torba yasa teklifinin TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesiyle memur ve emekliler bayram etti. En düşük emekli maaşı 3 bin 500'e yükseldi. İşte düzenleme sonrası kimin ne kadar maaş alacağına ilişkin tüm detaylar...

3 Temmuz 2022 Pazar   09:39:31

Esenyurt'ta Asker Eglencesinde Yine Yol Kapattilar

Esenyurt’ta bir grup genç, asker eglencesi için islek bir alt geçidi trafige kapatip dakikalarca yol ortasinda dans etti. Yasanan o anlar ise anbean cep telefonu kamerasina yansidi.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:39:22

Yeniden Belde Oldu, Vatandaslar 8 Yil Sonra Sandiga Gidiyor

Çankiri’nin Orta ilçesinde 8 yil sonra yeniden belde statüsünü kazanan Dodurga’da belediye baskanligi ve muhtarlik seçimi yapiliyor. Vatandaslar belediye baskani ve 3 mahallede muhtar seçimi için sandiga gidiyor.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:38:53

Sicak Havalarda Çocuklara Dikkat

Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Uzmani Prof. Dr. Mustafa Taskesen, sicak havalarda çocuklarin belirli saatlerde disari çikartilmasi gerektigi konusunda uyararak, tüketilen gidalara da dikkat edilmesi gerektigini söyledi.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:34:52

Meyve Kasalari Kitaplik Oldu

Yenisehir Halk Egitim Merkezi’nde atik meyve kasasi ve okunmus kitaplardan örnek bir kitaplik olusturuldu.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:34:22

Mudanya Lezzet Senliginde Yardim Yarisi

Mudanya’daki Lezzet Senligi’inde elde edilen gelir, tedavisi çok yüksek rakamlara ulasan çocuk hastalar ve ihtiyaç sahiplerine ulastirilmak üzere bir arada toplanacak.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:30:54

Gezmeye Geldikleri Pamukkale'de Kaza Yapan Hintli Aile, Tekden'de Sagligina Kavustu

Denizli Tekden Hastanesi, dünyanin birçok yerinden gelen hastalara sifa kapisi olmaya devam ediyor. Geçtigimiz günlerde Hindistan’in önemli is adamlarindan Akhil Chauhan, tatil amaçli geldigi Denizli Pamukkale’de ailesiyle birlikte kaza geçirdi. Ailesi kazayi hafif siyriklarla atlatirken Akhil Chauhan’in felç kalma riski oldugu ve acil ameliyat olmasi gerektigi söylendi. Tedavi olmak için ambulans uçakla Hindistan’a geri dönmeyi düsünen hasta, tavsiye üzerine Özel Denizli Tekden Hastanesi’ni tercih etti.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:30:53

(Özel) Istanbul Bogazi'ndaki Vapur Kazasi Kamerada

Istanbul Bogazi’nda Kadiköy-Karaköy seferini yapan “SH-DURUSU” adli vapurun, Karaköy iskelesine çarpmasi sonucu 7 kisinin hafif sekilde yaralandigi kaza güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:30:52

Teyze Çocuklarinin Kavgasi Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü

Arnavutköy’de 2 kuzen bilinmeyen bir nedenle tartismaya basladi. Tartisma kisa sürede kavgaya dönüsürken, taraflardan biri biçaklanarak hayatini kaybetti.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:26:53

Arnavutköy'de Faciadan Dönülen Olay Kamerada

Arnavutköy’de kapali kasa kamyonetin kasasinda seyahat eden yabanci uyruklu bir kisi, kapisi açik birakilan kasadan yola düstü. Yola düsen adam, arkadan gelen servis minibüsünün altinda kalmaktan soförün dikkati sayesinde kurtuldu. Agir yaralanan sahis ambulansla hastaneye kaldirilirken, sürücü ise kasadaki kisinin kamyonette olmadigini kilometrelerce sonra fark etti.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:26:52

Tarsus'ta Çikan Yanginda Bir Daire Kullanilamaz Hale Geldi

İçel’in Tarsus ilçesinde sabaha karsi çikan yanginda bir ev kullanilamaz hale geldi.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:22:22

ABD'deki firari FETÖ'cüden pişkin talep: Türkiye'deki emekli maaşının peşine düştü!

17-25 Aralık sürecinde FETÖ lideri Fethullah Gülen tarafından AK Parti'den istifa ederek ABD'nin Pensilvanya eyaletine kaçan Muhammed Çetin'in kardeşine verdiği vekaletname ile Türkiye'de bulunan emekli maaşını almaya çalıştığı ortaya çıktı. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan ihbar üzerine firari Muhammed Çetin ve kardeşi Hüseyin Çetin hakkında soruşturma başlatıldı. 5 yıl önce hakkında yakalama kararı çıkarılan Muhammed Çetin'in kod adının 'Selçuk' olduğu ortaya çıkarken, FETÖ'nün çekirdek kadrosunda yer alan Naci Tosun'la binlerce görüşme yaptığı belirlendi.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:21:23

Kemeralti, UNESCO Yolunda

Izmir Tarihi Kemeralti Esnaf Derneginin yeni binasinin açilisini yapan Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, Kemeralti’nin Izmir’in kalbi ve can damari oldugunu söyledi. Baskan Soyer, tarihi Kemeralti Çarsisi’nin UNESCO Dünya Mirasi Kalici Listesi’ne girmesi için çalismalari tamamladiklarini belirtti.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:17:52

Yazlik Ev Hirsizi Jandarmadan Kaçamadi

Silivri’de jandarma ekipleri tarafindan süphe üzerine takibe alinan kamyonette 30 litre mazot, 1 adet çapa makinesi, 2 adet akü, 2 adet koltuk, 1 adet bisiklet, 1 adet akü sarj cihazi ile bir miktar ev bakliyati ele geçirildi. Yapilan arastirmada mallarin yazlik bir evden çalindigi belirlenirken, kaçan zanli jandarmanin titiz çalismasi sonucu yakalandi.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:13:52

Fatih'te Yikilan Binanin Altindan Top Mermisi Çikti

Istanbul Fatih’te yikimi yapilan metruk binanin altindan top mermisi çikti. Korozyona ugramis top mermisi incelenmek üzere muhafaza altina aldi.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:11:24

Yurtta Hava Durumu

Yurdun kuzey ve dogu kesimlerinin parçali ve yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Van’in dogu ilçelerinin yerel saganak ve gök gürültülü saganak yagisli, diger yerlerin az bulutlu ve açik geçecegi tahmin ediliyor.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:11:23

Çukurca'da Bugday Hasadi

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde bugdayin hasadina baslandi.

3 Temmuz 2022 Pazar   09:08:54

 1  2  ...  20  21  22  23