Haber Arşivi

Altindagli Mete Gazozlar

Altindag’da, Dogantepe Mahallesi’ne insa edilen Mete Gazoz Okçuluk Merkezi hizmete basladi. Altindagli gençler tesise ve okçuluk sporuna büyük ilgi gösterdi. Kisa sürede, 500 Altindagli çocugun kayit oldugu okçuluk merkezinde, gelecegin olimpiyat sampiyonlari ter döküyor.

12 Mayıs 2022 Perşembe   08:22:47

Baskan Gürkan, Cumhurbaskani Erdogan Ile Görüstü

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Ankara’daki Il baskanlari toplantisi sonrasi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile görüstü.

12 Mayıs 2022 Perşembe   08:22:17

Doç. Dr. Koçak Anisina 6. Kez Düzenlenen Tez Yarismasinin Kazananlari Belli Oldu

DENIZLI – Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ) merhum ögretim üyesi Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçak, bu yil 6’ncisi düzenlenen “En Basarili Yüksek Lisans Tez Ödülü” yarismasi ile bir kez daha anildi. Ödüllerin dagitildigi törende merhum Yaman Koçak’in ailesinin yaptigi konusma, salonda duygu dolu anlarin yasanmasina neden oldu.

12 Mayıs 2022 Perşembe   08:19:47

Denizli'de Çocuklara Küçük Yasta Spor Aliskanligi Kazandiriliyor

Gençlik ve Spor Bakanligi projesi olan ‘Kosabiliyorken Kos’ çerçvesinde Dünya Atletizm Günü (World Athletics Day) 9-10 Mayis tarihlerinde Denizli’de çesitli etkinliklerle cosku içerisinde kutlandi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   08:19:17

Keçiören Belediyesi 4 Köyde Ücretsiz Fide Dagitti

Keçiören Belediyesi, ilçedeki köylerde tarimsal üretimi tesvik etmek için Kösrelik, Güzelyurt, Çalseki ve Saribeyler’de çiftçilere sebze fidesi dagitimina basladi. Bu kapsamda ilk olarak Kösrelik köyünde gerçeklestirilen sebze fidesi dagitim programina katilan Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Üretmek lazim. Üretenler mutlu olur. Yönümüzü, yüzümüzü köyümüze ve üretime dönmemiz lazim. Yorulanlar dinlenir, yorulmayanlar dinlenemez. Çiftçilerimizi tesvik etmemiz lazim. Ata tohumlari önemli. Dört mevsimin yasandigi cennet parçasi vatanimiz var. Her sey lezzetli. En lezzetli hayvansal gidalar, susam, salep, sarimsak bizde. Sizleri üretime tesvik etmek için sebze fidelerimizden hiçbir ücret almiyoruz. Fideleri önümüzdeki yil kendiniz de üretebilirsiniz. Ziraat mühendislerimiz bu konuda sizlere yardimci olabilirler. Ata tohumlarini kaybetmeyelim. Herkes üretse pahalilik kalmaz. Atatürk, ‘köylü milletin efendisidir’ demistir.” dedi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   08:16:47

Ayvalik'ta Engellilerin Askerlik Heyecani

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, engelliler bir günlük de olsa asker olabilmenin heyecanini yasadi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   08:13:48

Denizli'ye Mayis Ayinda Kar Yagdi

DENIZLI – Denizli’nin Çameli ilçesi ile Fethiye sinirinda kalan Tuzlabeli geçidine Mayis ayinda yagan kar görenleri sasirtti. En son 2014 yili Mayis ayinda kar yagisi görülen bölge, 8 yil sonra baharin sonunda beyaza büründü.

12 Mayıs 2022 Perşembe   08:13:47

Burhaniye' De Pirge Biçak Akademisi Egitim Semineri

Burhaniye de Balikesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamali Bilimler Fakültesi katkilariyla “Pirge Biçak Akademisi” baslikli seminer gerçeklestirildi. Programa, Burhaniye Uygulamali Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. M. Oguzhan Ilban, Dekan Yardimcisi Doç. Dr. Ali Solunoglu, Ögr. Gör. Kaya Nihat Pekbay, BUBFA Mezun Istihdam Ofisi Koordinatörü Dr. Ögr. Üyesi Oguzhan Dülgaroglu ve Burhaniye Uygulamali Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatlari Bölümü ile Turizm Isletmeciligi ögrencileri katildi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   08:08:18

Usak'in Yeni Valisi Turan Ergün Oldu

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in imzasiyla yayimlanan Valiler Kararnamesiyle merkeze çekilen Usak Valisi Funda Kocabiyik’in yenine bu göreve Mülkiye Teftis Kurulu Baskani Turan Ergün atandi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   08:02:48

HDP Binasina Silahla Girdigi Iddia Edilen Meçhul Kisinin Kimligi Belli Oldu Açiklamasi Baldizi PKK'nin Dag Kadrosundan

HDP Istanbul Milletvekili Züleyha Gülüm’ün TBMM kürsüsünden sarfettigi “silahli provokasyon” iddialarinin odagindaki meçhul kisi, yakin akrabalari arasinda PKK üyesi olan A.S. adli bir silah kaçakçisi çikti.

12 Mayıs 2022 Perşembe   07:59:48

Sampiyon Güresçiler Sevinçlerini Ilman'la Paylasti

Afyonkarahisar’da düzenlenen U11/U13 Türkiye Serbest/Grekoromen Güres Sampiyonasinda madalya alan Sarayköylü genç güresçiler, Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman’i ziyaret ederek sampiyonlugun hikayesini anlatti.

12 Mayıs 2022 Perşembe   07:50:48

Baskan Böcek'ten Festival Sponsorlugu Ve Bütçe Açiklamasi

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, 6-8 Mayis tarihleri arasinda bu yil ilki düzenlenen Uluslararasi Antalya Yörük Türkmen Festivali’ne herhangi bir üniversitenin mütevelli heyetinin ne sponsorluk ne de bagis yapmadigini söyledi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   07:45:18

Deniz Aslani 2022 Tatbikati Basladi

Sahil Güvenlik Komutanligi koordinasyonuyla düzenlenen Deniz Aslani 2022 Arama Kurtarma Davet Tatbikati, TCGS UMUT gemisinde 4 yil aranin ardindan basladi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   06:33:47

Gece Kulübüne Birlikte Gittigi Arkadasi Tarafindan Biçaklanip Öldürüldü

Adana’da bir kisi gece kulübü çikisinda arkadasi tarafindan biçaklanarak öldürüldü.

12 Mayıs 2022 Perşembe   06:30:47

Taklalar Atan Otomobil Hurdaya Döndü Açiklamasi 1 Ölü

Tekirdag Çorlu’da virajda taklalar atarak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü hayatini kaybetti.

12 Mayıs 2022 Perşembe   04:25:27

TEM Otoyolunda Feci Kaza Açiklamasi 1 Kisi Hayatini Kaybetti

Istanbul Gaziosmanpasa Viyadügünde otomobilin kontrolünü kaybeden sürücü bariyerlere girdi. Otomobilin içinde sikisarak hayatini kaybeden sürücü itfaiye ekipleri tarafindan çikarilarak saglik ekiplerine teslim edildi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   02:48:02

Besiktas'ta Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 2 Yarali

Istanbul Besiktas’ta 7 aracin karistigi zincirleme trafik kazasi meydana geldi. Kazada yaralanan iki kisi saglik ekipleri tarafindan olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirilirken, lüks otomobil kullanilamaz hale geldi. Kazaya sebebiyet veren lüks otomobilinin soförü ise kaza yerinden kaçti. Kaza nedeniyle Sariyer istikametinde yogun trafik olustu.

12 Mayıs 2022 Perşembe   02:31:01

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zengin'den asgari ücrete ek zam açıklaması: Çalışmalar yapılıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, TVNET canlı yayınında asgari ücrete temmuz ayında ek zam yapılıp yapılmayacağı yönündeki soruya yanıt verdi. Zengin, "Bakanlarımızın bu konu hakkında çalışmalar yaptığını biliyorum." ifadesini kullandı.

12 Mayıs 2022 Perşembe   02:14:57

Zulme ara vermeyen işgalci İsrail Batı Şeria'da ateş açtı: Beş Filistinli yaralandı

İşgalci İsrail güçleri, Kudüs'ün Beyt Hanina beldesinde, Al Jazeera muhabiri Şirin Ebu Akile'nin öldürülmesini protesto eden Filistinlilere ateş açtı. Saldırı sonrası beş kişi yaralandı, altı Filistinli de gözaltına alındı. İşte işgal askerlerinin orantısız güç kullandığı saldırıya ilişkin görüntüler...

12 Mayıs 2022 Perşembe   02:11:48

İlk başörtülü vali: Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı Afyonkarahisar valisi oldu

ANKARA İlk başörtülü vali: Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı Afyonkarahisar valisi oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Valiler Atama Kararnamesi ile 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilirken, yerlerine yeni vali atandı. Afyonkarahisar valisi olarak atanan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı ilk başörtülü vali olarak tarihe geçti.

12 Mayıs 2022 Perşembe   02:02:55

Alişan'ın kardeş acısı dinmiyor! Her bir satırı yürek yaktı! “Gelmeseydi keşke hiç 12 Mayıs” deyip Selçuk Tektaş’ı bakın nasıl andı.

Alişan'ın kardeş acısı dinmiyor! Ünlü türkücü Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz temmuz ayında Koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti. Kardeşinin ölümünden sonra zor günler geçiren ve özlemi her geçen gün daha da artan Alişan, yıllar öncesine ait fotoğrafı Instagram'da yayınlayarak kardeşinin doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Paylaşımının altında oldukça duygu yüklü bir açıklama yapan Alişan'ın her satırı yürek yaktı. Öte yandan ünlü şarkıcı, kardeşinin doğum günü için bugüne kadar yaptığı tüm paylaşımları Instagram'ın hikaye kısmına taşıdı. İşte Alişan'ın takipçilerini duygulandıran o paylaşımları...

12 Mayıs 2022 Perşembe   01:45:21

Sanliurfa'nin Yeni Valisi Salih Ayhan Oldu

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in imzasiyla Resmi Gazetede yayimlanan Cumhurbaskanligi Valiller Atama Kararnamesinde vali-mülkiye basmüfettisligi görevine atanan Sanliurfa Valisinin yerine Sivas Valisi getirildi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   01:44:57

Sağlık Bakanlığı 11 Mayıs koronavirüs tablosu paylaşıldı!

Son dakika...Sağlık Bakanlığı, Günlük Koronavirüs Tablosu'nu "covid19.saglik.gov.tr" sitesinden paylaştı. Son 24 saatte Türkiye'de 1670 kişi koronavirüse yakalandı, 9 kişi ise hayatını kaybetti.

12 Mayıs 2022 Perşembe   01:42:58

Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasiyla ’Cumhurbaskanligi Valiller Atama Kararnamesi’ Resmi Gazete’de yayimlandi. Kararnameye göre, 10 ilin valisi yer degistirdi, 9 ilin valisi Vali Mülkiye Basmüfettisligi görevine getirilirken, 9 ile yeni vali atandi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   01:42:27

Bursa'ya Sehit Atesi Düstü

Sultanbeyli’de kaçan araci kovalayan yunus timinin hafriyat kamyonuyla çarpismasi sonucu sehit olan polis memuru Hüseyin Duman’in Bursa’da yasadigi ve aci haberi alir almaz Istanbul’a gittigi ögrenildi. Sehit polis memurunun 1 ay önce evlendigi ögrenildi.

12 Mayıs 2022 Perşembe   01:36:27

 1  2  ...  42  43  44