Haber Arşivi

Sehit Aileleri Ve Emniyet Mensuplari Maltepe'de Iftarda Bulustu

Maltepe’de, Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Türk Kizilay Vakfi ortakliginda ilçe emniyet müdürlügü personeline ve sehit ailelerine özel iftar programi düzenlendi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:55:49

Diyarbakir'da Kahvehaneye Silahli Saldirida Yaralanan Sahis Hayatini Kaybetti

Diyarbakir’in Kayapinar ilçesinde 5 Mayis’ta kahvehaneye düzenlenen silahli saldirida agir yaralanan bir kisi hayatini kaybetti.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:55:48

Bakan Kurum Açiklamasi 'Atik Toplayicilar Için Gerekli Düzenlemeleri Uygulamaya Geçiriyoruz'

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, “Çekçekleriyle dünyanin hem yükünü hem gelecegini omuzlarinda tasiyan siz kardeslerimizin daha iyi sartlarda çalisabilmeleri için de gerekli düzenlemeleri yapiyoruz, çok yakinda da uygulamaya geçiyoruz” dedi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:52:20

Irak'i Kum Firtinasi Vurdu

Irak’i etkisi altina alan kum firtinasi hayati felç etti. Erbil’de uçak seferleri geçici olarak askiya alindi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:52:19

ABD Disisleri Bakani Blinken Açiklamasi 'NATO Topraklarinin Her Karisini Savunacagiz'

ABD Disisleri Bakani Antony Blinken, “NATO topraklarinin her karisini savunacagiz” ifadelerini kullanarak, "Rusya, enerjiyi silah olarak kullaniyor" dedi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:52:18

Gaziantep FK - Trabzonspor maçı ertelendi!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Lider Trabzonspor'un konuk olacağı Gaziantep FK maçı Bordo-mavili takımın bölgede oluşan yoğun sis nedeniyle Gaziantep'e ulaşamaması yüzünden ertelendi. Karşılaşmanın Cumartesi ya da Pazar günü oynanması bekleniyor.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:51:56

Gümüshaneliler, Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi

Beyoglu Belediyesi ve Gümüshaneliler Dernegi tarafindan düzenlenen iftar programinda, Istanbul’da yasayan Gümüshaneliler bir araya geldi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:51:48

Kaymakam Duru'nun Dronundan Gençlik Kampi

Ege Bölgesi’nin en büyügü olmaya aday olan ve Kulali Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’nun destekleriyle Kula’ya kazandirilan Gençlik Kampi insasinda sona yaklasildi. Kisa sürede tamamlanmasi planlanan kamp alanini inceleyen Kula Kaymakami Kemal Duru, insaatin son durumunu kendisine ait dron ile görüntüledi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:48:47

Polonya'dan Rusya'yi Destekleyenlerin Varliklarini Dondurma Karari

Polonya parlamentosu, Ukrayna saldirisinda Rusya’yi destekleyen kisi ve kuruluslarin varliklarinin dondurulmasini içeren yasayi kabul etti. Rusya saldirisini destekleyen sembollerin kullanimi dahil her türlü propaganda faaliyetini suç sayan yasa, Rusya’dan kömür ithalatina da yasak getiriyor.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:48:20

Izmir'de Devrilen Traktörün Altinda Kalan Kari-Koca Hayatini Kaybetti

Izmir’in Tire ilçesinde meydana gelen trafik kazasinda devrilen traktörün altinda kalan çift hayatini kaybetti.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:48:19

Alacak Verecek Meselesi Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü

Malatya’da iki grup arasinda alacak verecek meselesi yüzünden çiktigi ileri sürülen kavgada basindan silahla vurularak agir yaralanan sahis kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:48:18

Bakan Kurum'dan, sokak atık toplayıcılarına 'mesleki statü' ve 'itibar' sözü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sokak atık toplayıcılarının çalışma koşullarına ilişkin, "Çekçekleriyle dünyanın hem yükünü hem geleceğini omuzlarında taşıyan kardeşlerimizin, daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Daha sağlıklı koşullarda işinizi yapmanız için sizin mesleki statünüzü ve itibarınızı artırmak için gerekli olan her şeyi düşünüyoruz. Çok yakında da uygulamaya geçiyoruz" dedi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:39:41

Galatasaray, Kadinlar Eurocup Üçüncüsü

Kadinlar EuroCup’ta mücadele eden Galatasaray ile ÇBK İçel Yenisehir Belediyesi’ni karsi karsiya getiren Final Four üçüncülük mücadelesinden sari-kirmizili ekip 75-67’lik skorla galip ayrildi ve organizasyonu üçüncü sirada bitirdi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:33:17

Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi 'Evlatlarimiz Yabanci Kültürlerin Etkisine Giriyor'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, “Sosyal medya mecralarinin da yayginlasmasiyla birlikte evlatlarimizin yabanci kültürlerin daha çok etkisine girdigini görüyoruz. Ögretmene karsi en küçük saygisizliga dahi müsamaha göstermeyen bir milletin çocuklarinin da ayni degerlerle büyümesi, yetismesi, davranmasi gerekir. Son günlerde sahit oldugumuz kimi müessif hadiseler millet olarak bu konuda daha fazla hassasiyet göstermemiz gerektigini ortaya koyuyor” dedi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:32:49

Devrekliler Hafiz Adaylari Ile Iftarda Bir Araya Geldi

Devrek protokolü ve vatandaslar hafiz adaylari ile iftarda bir araya geldi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:32:48

Bakan Bozdag Açiklamasi 'Yargi Bagimsiz Ve Tarafsizdir'

Adalet Bakani Bekir Bozdag, “Yargi bagimsizdir ve tarafsizdir” dedi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:25:17

Iki Servis Minibüsü Çarpisti Açiklamasi 4 Yarali

Edirne’de Kapikule Sinir Kapisi yolunda fabrika isçilerini tasiyan iki servis minibüsünün çarpismasi sonucu 4 kisi yaralandi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:23:18

Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi 'Ögretmenlerimizin 60 Yillik Hayalini Gerçege Dönüstürdük'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, "Ögretmenlerimizin 60 yillik hayalini gerçege dönüstürdük. Türk egitim tarihinde ilk kez ögretmenlik statüsünü güçlendirme yaninda ögretmenlerimize önemli avantajlar getiren bu düzenlemenin hayirli olmasini diliyorum" dedi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:21:17

Disisleri Bakani Çavusoglu Açiklamasi 'Hem Rusya Hem De Ukrayna Tarafiyla Görüsmelerimiz Devam Ediyor'

Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu, Rusya-Ukrayna Savasi’na deginerek, “Mariupol’den denizden tahliye konusunda hem Rusya hem de Ukrayna tarafiyla görüsmelerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandi. Rusya-Ukrayna arasinda Türkiye’nin arabuluculuk rolüne deginen Çavusoglu, “Müttefiklerin tavrinda olumlu yönde bir degisim var” dedi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:19:47

Dilenci Operasyonu

Rize’de zabita ekipleri, vatandaslarin duygularini istismar ederek dilenen kisilere yönelik operasyon düzenledi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:15:47

D-650'De Kontrolden Çikan Isçi Servisi Refüje Çarpti Açiklamasi 3 Yarali

Sakarya D-650 Karayolu’nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çikan isçi servisi otobüs refüje çarpti. Kazda 3 kisi yaralandi, karayolunun her iki tarafinda uzun araç kuyruklari olustu.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:13:47

Diyanet Isleri Baskani Erbas, Islam Ülkelerinin Büyükelçileriyle Iftarda Bir Araya Geldi

Islam ülkelerinin büyükelçileriyle iftarda bir araya gelen Diyanet Isleri Baskani Prof. Dr. Ali Erbas, “Müslüman cografya, acimasiz saldirilarin ve korkunç istilalarin hedefi olmustur. Emperyalist güçler, gerek dini saiklerle, gerekse bölgesel ve kültürel farkliliklardan hareketle Islam dünyasinda bir takim yapay sorunlar ihdas ederek Müslüman toplumlari birbirleriyle anlamsiz bir kavgaya sürüklemislerdir” dedi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:10:49

Içisleri Bakani Soylu Gürcistan'da Mevkidasi Gomelauri Ile Görüstü

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, üst düzey bir heyetle birlikte Gürcistan Içisleri Bakanliginda Gürcistanli mevkidasi Vakhtang Gomelauri ile bir araya geldi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:10:48

TBMM Baskani Sentop Sehit Aileleriyle Iftarda Bir Araya Geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Baskani Mustafa Sentop, “Ebediyen minnettar kalacagimiz, vatan için topraga düsmüs aziz sehitlerimizin aileleri olarak sizler, bu milletin bas tacisiniz. Sühedamiz adina, artik bu millete emanetsiniz” dedi.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:06:49

Koruyucu Aileler Ve Çocuklari Iftarda Bulustu

Adana’da koruyucu aileler ve çocuklari Adana Kamu Müteahhitleri Dernegi’nin (AKAMDER) düzenledigi Geleneksel Iftar Yemegi’nde bulustu.

7 Nisan 2022 Perşembe   21:06:48

 1  2  3  4  ...  41  42