Haber Arşivi

Esenyurt'ta Mahallelinin Merdivenli Yangin Kurtarma Operasyonu

Esenyurt’ta 4 katli bir binada çikan yangin panige neden oldu. Çevredeki vatandaslar, bina sakinlerinin dumandan etkilenmemesi için merdivenli kurtarma operasyonu baslatirken, çocuklar camdan sarkitilarak disari çikartildi. Itfaiye ekiplerinin de gelmesiyle son bulan olay ise çevredeki vatandaslarin cep telefonu kameralarina yansidi.

4 Mart 2022 Cuma   09:26:17

Üsküdar'da '2. Minyatür Yarismasi Sergisi' Sanatseverlerle Bulustu

Üsküdar Belediyesi tarafindan, ikincisi gerçeklestirilen ’Minyatür Yarismasi Sergisi’ Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen’in katilimiyla sanatseverlere kapilarini açti. Yarismada dereceye giren eserlerin sanatçilarina ödülleri verildi.

4 Mart 2022 Cuma   09:26:16

Ögrencilere, Deprem Ve Yangin Tatbikati

Yalova’nin Altinova Belediyesi Itfaiye Amirligi, Deprem Haftasi kapsaminda Altinova Bülent Özyürük Çok Programli Anadolu Lisesinde deprem ve yangin tatbikati yapti.

4 Mart 2022 Cuma   09:23:46

Çameli'de Ücretsiz Sinema Keyfi

Denizli’nin Çameli ilçesinde her hafta Persembe ve Cuma günleri çocuklara sinemayi sevdirmek ve yetiskinlerin sanatsal faaliyetlerini güçlendirmek amaciyla düzenledigi sinema günleri basladi.

4 Mart 2022 Cuma   09:23:18

Alasehirli Ögrenciler Il Birincisi Olmak Için Çalisacaklar

Manisa’nin Alasehir ilçesinde egitim gören ögrenciler 10-12 Haziran tarihlerinde Diyarbakir’da düzenlenecek 4. Türkiye Akil ve Zeka Oyunlari Turnuvasinda yarismak için elemelere katildi.

4 Mart 2022 Cuma   09:23:17

Bursa'da Çaldigi Bisikleti Bisiklet Sürerek Götürdü

Bursa’da bisikletle siteye gelen süpheli, çaldigi bisikleti götürürken kameraya yakalandi.

4 Mart 2022 Cuma   09:23:16

ABD'li senatörden 'Putin'e suikast' imalı paylaşım

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Rusya-Ukrayna savaşının sonlanması için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e "suikast" iması yaptı.

4 Mart 2022 Cuma   09:21:21

Ukrayna'da tarih yazdı! Türk öğrencilere sahip çıktı: Çocukların hepsi benim öz kardeşim

Rusya-Ukrayna savaşında 9. gün! Türkiye'den yıllar önce üniversite okumak için gittiği Kiev'de yaşayan Alper Kara, bir anda patlak veren savaşın ortasında kalan Türk öğrencilerin kahraman abisi oldu. Ateş hattının göbeğinde canını hiçe sayarak yüzlerce öğrenciyi tahliye otobüslerine ve trenlere yetiştiren Alper Kara, sınırdan yurda giren Türk öğrencilerin dillerinden düşmeyen tek isim oldu. Anadolu insanının mazlumdan yardım elini bir an olsun esirgemeyen karakterinin gurbetteki temsilcisi Alper Kara, onca yaptığı fedakârlığı rağmen kendi eliyle otobüse bindirdiği gençlere gözyaşları içinde, "Bir yanlışımız, eksiğimiz olduysa hakkınızı helal edin" demekten de geri durmadı.

4 Mart 2022 Cuma   09:20:48

Alasehir'e Bilim Ve Sanat Merkezi Için Onay Geldi

Manisa’nin Alasehir ilçesinde Ilçe Milli Egitim Müdürlügü bünyesinde açilmasi planlanan Bilim ve Sanat Merkezi için Milli Egitim Bakanligindan onay alindi.

4 Mart 2022 Cuma   09:17:17

Oyunlarla Din Egitimini Sevdirecekler

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Ilahiyat Fakültesi ögrencileri hazirladiklari materyallerle din egitimini daha zevkli ve anlasilabilir kilmayi hedefliyor. Egitim ögretim ortamini zenginlestiren materyaller sayesinde ögrencilerin kalici ve zevkli ögrenmeleri saglanacak.

4 Mart 2022 Cuma   09:17:16

Soguk Havalar Geri Geldi, Kardiyoloji Uzmani Uyardi

Mart ayiyla birlikte geri gelen soguk havalar tüm yurdu etkisi altina aldi. Soguk havanin kalp üzerine etkileri hakkinda konusan Kardiyoloji Uzmani Dr. Bilal Çuglan, “Özellikle havanin soguk oldugu veya hava sicaklik degisiminin yüksek oldugu günlerde disari çikilmamasi kalp hastalari için önem arz ediyor” ifadelerini kullandi.

4 Mart 2022 Cuma   09:16:46

Bursa'nin Görkemli Camisinde Kaba Insaat Bitme Asamasina Geldi

Bursa’nin en büyük cami ve külliye insaatinda sona yaklasildi. Insaat alani 25 bin metre kareyi bulan caminin önümüzdeki yilin sonlarina dogru ibadete açilmasi bekleniyor.

4 Mart 2022 Cuma   09:14:17

Sosyal Medya Egzersizlerine Dikkat

Egzersizlerin kisiye özel oldugunu ifade eden Fiziksel Tip ve Rehabilitasyon Uzmani Dr. Serap Latif Raif, sosyal medyadan izlenilen yerine hekim degerlendirmesi ve fizyoterapistlerin önerileri çerçevesinde yapilan egzersizlerin kas ve eklem sagligi açisindan önemli oldugunu söyledi.

4 Mart 2022 Cuma   09:14:16

Erzincan'a Kis Geri Döndü

Erzincan’da gece saatlerinde etkili olan kar yagisi kenti beyaza bürüdü. Bahar beklenirken kisin geri dönüsü hayati olumsuz yönde etkiledi.

4 Mart 2022 Cuma   09:13:48

Engin Sancak Açiklamasi 'Insaat Sektöründe Standartlarin Üzerine Çikmaliyiz'

Özellikle son dönemlerde dinamizmi ile dikkat çeken insaat sektörüne yatirimlarda bulunduklarini ifade eden Sancak Insaat Yönetim Kurulu Baskani Engin Sancak, “Daha iyisini yapabilmek için sermayeyi zorlamali ve yenilikçi çözümler ile standartlarin üzerine çikmaliyiz. Yeni enstrümanlar kullanmak, özellikle insaat sektörünün türbülans yasadigi dönemlerde markanin bu türbülanstan zararsiz çikmasini saglayacaktir” dedi.

4 Mart 2022 Cuma   09:13:47

Cevizli Ve Yogurtlu Lezzetiyle Sinop Mantisi

Sinop denilince tarihi ve essiz denizinin ardindan akla ilk gelen manti, müdavimlerden yogun talep görüyor. Siparislere yetisemeyen manti üreticileri, kargoyla sehir disina gönderiyor.

4 Mart 2022 Cuma   09:13:46

Kars'ta Okullara Kar Tatili

Kars’ta kar ve tipiden dolayi 11 köy yolu ulasima kapanirken, 2 ilçede olumsuz hava kosullarindan dolayi egitim-ögretime 1 gün ara verildi.

4 Mart 2022 Cuma   09:13:17

Rusya Ukrayna savaşında son dakika!

Rusya Ukrayna Savaşında son dakika haberi: Rusya tarihte benzeri görülmemiş bir saldırı gerçekleştirdi. Zporijya Nükleer Santralinde yangın çıktı. Ukrayna'dan yapılan açıklamaya göre saldırı sonrası çıkan yangında eğer patlama yaşanırsa bu Çernobil'den 10 kat daha etkili bir etkiye neden olacak. Rusya Ukrayna savaşında barış müzakerelerine rağmen yaşanan bu gelişme sonrası tüm dünya tedirgin. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy "Bu dünya tarihinde görülmedi. Hiçbir ülke nükleer santrallere saldırmadı" dedi. İşte Rusya ve Ukrayna arasındaki savaştan şok görüntüler ve son dakika gelişmeleri...

4 Mart 2022 Cuma   09:10:55

2022 Arsaya Yatirim Yili Olacak

Son dönemlerde artisa geçen konut fiyatlari sebebiyle gayrimenkul yatirimcilarinin yeni rotasi arsa ve arazi yatirimi olmaya basladi.

4 Mart 2022 Cuma   09:10:18

Serbest Piyasada Döviz Fiyatlari

Dolar 14,1520 liradan, euro ise 15,6070 liradan güne basladi.

4 Mart 2022 Cuma   09:10:17

Zaporijya Nükleer Santrali’ndeki yangın kontrol altına alındı: Rus ve Ukraynalı askerlerin çatışması devam ediyor

Ukrayna’da Rus güçlerinin yaklaştığı Avrupa’nın en büyük santrali Zaporijya Nükleer Santrali sahasındaki çatışmalar sonucu yangın çıktı. Son dakika bilgisine göre yangının kontrol altına alındığı bildirildi. Santralin güvenlik kameralarının YouTube üzerinden yapılan canlı yayınında, gece saatinde santral sahasında patlamalar ve karşılıklı mermi atış ışıkları görüldü. Patlamaların ardından santral bölgesinden dumanların çıktığı kameraya yansıdı.

4 Mart 2022 Cuma   09:10:14

Karisinin Kendisini Terk Etmesine Sinirlenen Koca Evini Yakti

Ankara’nin Sincan ilçesinde karisinin kendisini terk etmesine sinirlenen koca evini yakti. Yangin itfaiye ekipleri tarafindan söndürülürken yanan evde baygin halde bulunan koca hastaneye kaldirildi.

4 Mart 2022 Cuma   09:08:17

Dolmabahçe Sarayı'nda yangın paniği

Dolmabahçe Sarayı'nda içerisinde bulunan parke atölyesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

4 Mart 2022 Cuma   09:07:35

Kilis'te Düzensiz Gözmen Kaçakçiligi

Kilis’te, Suriye’den Türkiye’ye illegal yollarla gelen 8 yabanci uyruklu göçmen yakalandi.

4 Mart 2022 Cuma   09:07:19

Bursa'da Masa Tenisinde Özel Bulusma

Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen Büyüksehir Okul Sporlari Etkinlikleri (BOSE) kapsaminda yapilan ve 80 ögrencinin mücadele ettigi ‘Özel Çocuklar Masa Tenisi Senligi, renkli görüntülere sahne oldu.

4 Mart 2022 Cuma   09:07:18

 1  2  ...  39  40  41  42