Haber Arşivi

Rusya duyurdu! O ürünlerin ihracatı yasaklandı

Ukrayna'ya işgal harekatı başlatan Rusya, dünyadan gelen yaptırım kararlarının ardından bazı gıda ürünlerinin ihracatını durdurdu. Rus hükümetinden yapılan açıklamada, üçüncü ülkelere ise beyaz şeker ve şeker kamışı ile Avrupa Ekonomik Birliği (AEB) ülkelerine tahıl ihracatının geçici olarak durdurulduğu belirtildi.

15 Mart 2022 Salı   01:47:42

Çaycuma'da Üçüncü 'Kitap Fuari' Düzenlendi

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinde Kaymakamligin katkilari, Barbaros Kutlutas Ortaokulu’nun organizasyonu ile üçüncü defa düzenlenen ‘Kitap Fuari’ Kültür ve Sanat Merkezi’nde açildi. 8 gün sürecek kitap fuarina ögrenciler ve vatandaslar büyük ilgi gösterdi.

15 Mart 2022 Salı   01:46:50

Tüm dünya merakla bekliyor! Putin ve Zelenskiy görüşecek mi? Kremlin'den açıklama geldi

Rusya-Ukrayna arasındaki savaşta 20. güne girilirken gerçekleştirilen müzakereler de tüm dünyanın gündeminde. Müzakerelerden nasıl bir sonuç çıkacağı beklenirken bir yandan da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin görüşüp görüşmeyeceği merak ediliyor. Putin-Zelenskiy görüşmesine ilişkin Kremlin’den flaş bir açıklama geldi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Zelenskiy ve ABD Başkanı Joe Biden’dan Putin ile görüşme talebi gelmediğini açıkladı.

15 Mart 2022 Salı   01:31:33

Amerikalı astronotun en zor görevi! Başarırsa yeni bir rekor olacak

ABD'li astronot Mark Vande Hei uzayda yaklaşık bir yıl geçirdi ancak şimdi en zor görevle karşı karşıya: Vanda hei bir Rus kapsülünü Dünya'ya geri götürecek.

15 Mart 2022 Salı   01:10:39

Edirne'de 2.5 Büyüklügünde Deprem Yasandi

AFAD, Edirne’de meydana gelen depremin merkez üssünün Bosnaköy oldugunu bildirdi.

15 Mart 2022 Salı   01:01:20

Sivas'ta, sokak köpeğinden kaçarken otomobilin çarptığı çocuk yaralandı

Sivas'ta dehşet veren bir olay yaşandı. Başıboş bir köpekten kaçan çocuğa otomobil çarptı. Çarpma anı saniye saniye kameralara yansıdı. Çocuğun ağır yaralandığı öğrenilirken akıllara Mahra Pelin Pınar geldi. Küçük Mahra, Antalya'da köpekten kaçarken kamyonun altında kalması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Türkiye, sağ bacağı diz üstünden kesilen Mahra Melin Pınar'ı günlerce konuşmuştu.

15 Mart 2022 Salı   00:58:09

Pentagon'dan Çin'e gözdağı: Rusya'ya destek verilirse sonucu ağır olur

ABD Savunma Bakanlığı'ndan (Pentagon) üst düzey bir yetkili, Çin'in Rusya'ya askeri malzeme desteği iddialarına ilişkin konuştu. Yetkili, böyle bir durumda bunun Pekin yönetimi için sonuçları olacağını söyledi.

15 Mart 2022 Salı   00:45:49

Mete Yarar'dan Alman basınının 'SİHA ikiyüzlülüğü' üzerinden öneri: Okullarda ders olarak gösterilmeli

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, savaş meydanlarında çatışmaların seyrini değiştiren Türk SİHA'larına ilişkin TVNET'te değerlendirmelerde bulundu. Almanya basınında, Karabağ Savaşı sırasında 'katil' olarak nitelendirilen SİHA'ların bugün Ukrayna'daki başarıları nedeniyle 'kurtarıcı' olarak lanse edilmesinin çok değerli olduğunun altını çizen Yarar, "Bu yaşanan süreci, çocuklara ders olarak izleteceksin. Her uluslararası öğrencisine göstereceksin. Her şeyin nasıl yaşandığını, dış politikalardaki tuzakların nasıl bertaraf edildiği anlatılmalı" diye konuştu.

15 Mart 2022 Salı   00:27:56

Erol Bulut Açiklamasi 'Hedefimiz Vardi. O Hedeften Simdi Çok Uzaktayiz'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, “Kalan maçlari çok iyi bir sekilde degerlendirip ligi en iyi sekilde tamamlayacagiz” dedi.

15 Mart 2022 Salı   00:21:20

İşgal saldırılarında 20'nci gün: Sanal müzakere bugün de sürecek

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal saldırıları 20'nci gününe girdi. Rus birliklerinin başkent Kiev'e yönelik ilerleyişi devam ederken, iki ülke arasındaki müzakere görüşmelerinin dördüncü turundan da sonuç çıkmadı. Sanal ortama taşınan görüşmelerin bugün de devam edeceği belirtildi. İşte dakika dakika bölgede yaşanan gelişmeler...

15 Mart 2022 Salı   00:18:30

Istanbul'da Kaçak Sigara Operasyonu

Istanbul’da sigara kaçakçilarina yönelik operasyonlarda 23 kisi gözaltina alinirken, kilolarca kaçak tütün ve malzeme ele geçirildi. Yakalanan 23 kisiden 9’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15 Mart 2022 Salı   00:10:49

Ordu'da Yasli Adam Evinde Çikan Yanginda Hayatini Kaybetti

Ordu’nun Korgan ilçesinde bir evde çikan yanginda tüpün patlamasi sonucu 1 kisi hayatini kaybetti.

15 Mart 2022 Salı   00:02:19

 1  2  ...  40  41