Haber Arşivi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu kez de ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake ile görüştü

Meteoroloji'nin İstanbul için yaptığı tüm kar yağışı uyarılarına rağmen bir balıkçıda İngiliz Büyükelçi Dominick Chilcott ile görüşen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu kez de ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake ile bir araya geldi. İstanbul'daki kar yağışında milyonlarca vatandaş kapanan yollarda mahsur kalmış ve mağdur olmuştu.

1 Şubat 2022 Salı   02:18:20

Meskenlerde 5 Kwh Olarak Belirlenen Tüketim Miktarinin, 7 Kwh Güncellenmesine Iliskin Kurul Karari Resmi Gazete'de

Meskenlerde alçak gerilim tek zamanli abone grubu için, faturaya esas günlük ortalama 5 Kilowatt saat(kWh) olan tüketim miktarinin 7 kWh olarak belirlenmesine iliskin Enerji Piyasa Düzenleme Kurulu’nun, kurul karari Resmi Gazete’de yayimlandi.

1 Şubat 2022 Salı   02:05:17

Yasli Adam Evin Bahçesinde Iple Kendini Asti

Manisa’nin Kula ilçesinde ailesi ile birlikte yasayan yasli adam, evde kimse yokken iple kendini asti. Esi tarafindan ipe asili vaziyette bulunan yasli adamin intihar sebebi henüz bilinmiyor.

1 Şubat 2022 Salı   01:59:47

Afyonkarahisar'da Sis Etkili Oldu

Afyonkarahisar’da gece saatlerinde etkili olan sisli hava nedeniyle özellikle sürücüler trafikte son anlar yasarken, sis nedeniyle görüs mesafesi yer yer 20 metreye kadar düstü.

1 Şubat 2022 Salı   01:51:16

Elektrik faturası düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından açıkladığı, elektrik faturası düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlanarak 210 kilovat olarak belirlendi.

1 Şubat 2022 Salı   01:41:18

CHP'li Özgür Özel yine haddi aştı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Hitler' benzetmesi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon ziyareti sırasında elinden mikrofonu alarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan çocuk üzerinden haddi aşan bir açıklama yaptı. Erdoğan'ı Nazi Almanya'sı lideri Adolf Hitler'e benzeten Özel, çocuğun propagandaya alet edildiğini öne sürerek, "Dünya siyaset tarihinde buna başvuranlar hep diktatörlerdi ve en bilindikleri ise Hitler'di" ifadelerini kullandı.

1 Şubat 2022 Salı   01:35:29

Dünya diken üstünde! Beyaz Saray: Rusya, Ukrayna'yı her an işgal edebilir!

Rusya ve Ukrayna arasındaki Donbas gerilimi her geçen gün artıyor. Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Rusya'nın hem Ukrayna-Rusya sınırına hem de Belarus-Ukrayna sınırına yaptığı askeri yığınağa dikkat çekerek, "Rusya, Ukrayna'yı her an işgal edebilir!" dedi.

1 Şubat 2022 Salı   01:26:31

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den İmamoğlu'na sert tepki

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, A Haber'de gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İstanbullu kar çilesi çekerken, balık keyfi yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösteren Osman Nuri Kabaktepe, ''Sel olunca tatil, deprem olunca kayak, kar yağınca balık ziyafeti.'' ifadelerini kullandı.

1 Şubat 2022 Salı   01:05:41

Bakan Fahrettin Koca'nın acı günü!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Konya'nın Kulu ilçesinde yaşayan babaannesi Fatma Koca yaşamını yitirdi. Fatma Koca'nın cenazesinin, bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından ilçede toprağa verileceği öğrenildi. Cenaze törenine Bakan Koca'nın da katılması bekleniyor..

1 Şubat 2022 Salı   00:59:10

Yunanistan'dan insanlık dışı hareket: 3 göçmeni denize attı!

Ege’de insanlık dramına bir yenisi daha eklendi. Göçmenlere kapısını kapatan ve onlara mavi sularda bile hayat hakkı tanımayan Yunanistan yeni bir skandala daha imza attı. İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığıca, Yunanistan unsurları tarafından gece saatlerinde 3 göçmenin denizin buz gibi sularına atıldığı açıklandı. Bu insanlık dışı tabloya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sert tepki gösterdi. Soylu, "Özgürlük ve insan hakları havarisi Avrupa Birliği uyusun. Cani Frontex de hesap vermeli.” dedi..

1 Şubat 2022 Salı   00:45:01

Televizyon Programiyla Ünlenen Kübra Ece 4. Kattan Düserek Hayatini Kaybetti

Televizyon programinda ünlenen Kübra Ece, Avcilar’daki 4. kattaki evden asagiya düserek hayatini kaybetti. Olay sirasinda evde oldugu ögrenilen 7 kisi polis ekipleri tarafindan ifadeleri alinmak üzere polis merkezine götürüldü.

1 Şubat 2022 Salı   00:23:17

Kar Ve Tipiden Kapanan Karayolunun Açilmasini Bekleyenlere Jandarma Çorba Ikram Etti

Kar ve tipi dolayisiyla trafige kapanan Erzincan-Sivas kara yolu Kizildag mevkiinde bekleyen onlarca sürücüye, jandarma ekiplerince sicak çorba ikraminda bulunuldu.

1 Şubat 2022 Salı   00:23:16

Içisleri Bakanligi Açiklamasi 'Izmir'de Düzensiz Göçmenlere Yönelik Arama Kurtarma Faaliyetlerine Devam Edilmektedir'

Içisleri Bakanligi Izmir’in Çesme ilçesinde düzensiz göçmenlere yönelik baslatilan arama kurtarma faaliyetlerine devam edildigini açikladi.

1 Şubat 2022 Salı   00:20:17

Içisleri Bakani Soylu Açiklamasi 'Özgürlük Ve Insan Haklari Havarisi Avrupa Birligi Uyusun'

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, “Özgürlük ve insan haklari havarisi Avrupa Birligi uyusun” dedi.

1 Şubat 2022 Salı   00:20:16

Tokat'taki Kazada Yaralilar Camdan Çikartildi

Tokat’ta yogun kar yagisi nedeniyle kayganlasan yolda refüje çarparak yan yatan yolcu otobüsünde bulunan 27 kisiden 13’ü yaralandi. Otobüsün kirilan cami ve havalandirma bölümünden yoldan geçenler ve köylülerin yardimi ile çikartilan yaralilar hastaneye kaldirildi.

1 Şubat 2022 Salı   00:13:46

Çocuklarinin Gözleri Önünde Eski Esi Ve Ailesini Biçakladi

Mugla’nin Marmaris ilçesinde bir sahis, arka pencereden girdigi evde tartistigi eski karisi ve ailesini çocuklarinin gözü önünde biçakladi.

1 Şubat 2022 Salı   00:04:46

 1  2  ...  1018  1019