Haber Arşivi

Tekirdag'da Feci Kaza Açiklamasi Baba Ogul Agir Yaralandi

Tekirdag’in Çorlu ilçesinde kamyonetle kafa kafaya çarpisan otomobilde baba ile oglu agir yaralandi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   01:29:19

Isparta'da Yogun Kar Yagisinin Sebep Oldugu Elektrik Kesintileriyle Ilgili AEDAS'tan Açiklama

ISPARTA – Isparta’da 3 Subat tarihinde baslayan yogun kar yagisinin ardindan meydana gelen elektrik kesintisine iliskin Akdeniz Elektrik Dagitim A.S. (AEDAS) tarafindan yapilan açiklamada saatlerce hiç durmadan yagan karin sebep oldugu yükün ve asiri buzlanmanin etkisi ile önemli sayida enerji nakil hattinin agir hasar aldigi bildirildi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   01:27:19

O gün geldi! Rusya-Ukrayna krizinde ABD askerleriyle ilgili kritik gelişme

Pentagon geçtiğimiz günlerde ABD'nin Polonya'ya ve Almanya'ya 2 bin asker göndereceğini duyurmuştu. Ukrayna ve Rusya arasındaki krizde yeni bir gelişme yaşandı. ABD’nin Rusya’ya karşı NATO’yu desteklemek amacıyla göndereceği askerlerin bugün Polonya’da olmasının beklendiği ifade edildi. Duyuruyu yapan ve isminin açıklanmasını istemeyen Savunma Bakanlığı kaynakları, varış zamanının güvenlik ve lojistiğe bağlı olarak değişebileceğini de ifade etti.

5 Şubat 2022 Cumartesi   01:21:31

Avukat Mahmut Yazıcıoğlu cinayet görüntülerine yayın yasağı getirildi

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti soruşturmasında cinayet anına dair görüntülere yayın yasağı getirdi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   01:14:01

Uzmanlar açıkladı! Bu besin halsizliği anında alıyor!

Gün içinde çoğu kez halsiz ve yorgun hissederiz. Saatlerce uyumamıza rağmen uyandığımızda hiç uyumamış gibi uykulu ve yorgun oluruz. Bu durum genellikle tükettiğimiz besinler, stres ve hareketsizlik gibi durumların sonucudur. Uzmanların açıklamalarına göre, sayısız faydaları olan mucizevi besin bamya tohumu, halsizliği anında alarak vücut yorgunluğunu atıyor. Peki bamya ve bamya tohumunun faydaları nelerdir? İşte bamya ve bamya tohumunun sağlığa etkileri...

5 Şubat 2022 Cumartesi   01:05:57

Buz yüzmede Deniz Kayadelen Dünya Şampiyonu

Milli sporcusu Deniz Kayadelen, Uluslararası Buz Yüzme Derneği 4'üncü Dünya Şampiyonası'nda 35-39 yaş kadınlar 500 metre serbest yarışmasında 8 dakika 1 saniyelik derecesiyle altın madalya kazandı.

5 Şubat 2022 Cumartesi   00:50:48

Nihat Kirmizi Açiklamasi 'Antalya Kampinda Olumsuz Hadiseler Yasadigiyla Ilgili Iddialar Gerçek Disidir'

Galatasaray Sportif A.S. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kirmizi, futbol takiminin Antalya kampinda oyuncularin olumsuz hadiseler yasadigiyla ilgili haberlerin gerçek disi oldugunu belirterek, “Kamp ortaminda sporcular ve teknik heyet islerine odaklanmistir. Futbol takimimiz Alanyaspor maçina aslanlar gibi hazirlanmaktadir” dedi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   00:47:50

Giresun'da Dereye Uçan Otomobilde Can Pazari Yasandi

Giresun Etbasoglu mevkiinde sürücüsünün kontrolünden çikan otomobilin dereye uçtugu kazada can pazari yasandi. Otomobildeki 2 kisi Giresun Belediyesi Itfaiye ekipleri, AFAD ve vatandaslarin yardimiyla bellerine baglanan halatla çekilerek kurtarildi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   00:36:20

Çarpisan Araçlarin Savrulurken Çikardigi Kivilcimlar Güvenlik Kamerasinda

Afyonkarahisar’da meydana gelen ve akillara durgunluk veren kazada, sürücüsünün sollama esnasinda kontrolden çikan araç yanindan geçmeye çalistigi otomobile çarpti. Çarpisma esnasinda

5 Şubat 2022 Cumartesi   00:33:50

Arkadaslar Arasinda Çikan Kavgada 1'I Agir 3 Kisi Biçakla Yaralandi

Sivas’ta arkadaslar arasinda çikan kavgada 1’i agir 3 kisi biçakla yaralandi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   00:25:20

Izmir'de Kaçak Kazi Operasyonunda Çok Sayida Patlayici Ele Geçirildi

Izmir’in Ödemis ilçesinde kaçak kazi yapildigi belirlenen bölgeye operasyon düzenleyen polis ekipleri, 9 süpheliyi suç üstü yakaladi. Öte yandan operasyonda çok sayida patlayici ele geçirildi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   00:13:49

Tekirdag'da 50 Kisilik Dans Toplulugunun Gösterisi Nefes Kesti

Tekirdag’da 50 kisilik dans toplulugunun ‘Nefes’ isimli gösterisi büyük begeni topladi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   00:02:51

Zeytinburnu'nda 3 Katli Isyerinin Giris Katinda Korkutan Yangin

Zeytinburnu’nda bulunan 3 katli bir isyerinin giris katindaki yangina müdahale için gelen 3 itfaiye eri dumandan etkilenerek hastaneye kaldirildi. Yangin ekiplerin yaptigi çalismalar neticesinde kisa sürede söndürüldü.

5 Şubat 2022 Cumartesi   00:02:50

 1  2  ...  26  27