Haber Arşivi

Erzurum 2021'I 2'Inci Sirada Tamamladi

Hazine ve Maliye Bakanligi Muhasebat Genel Müdürlügü 2021 yili iller denge verilerini paylasti.

1 Şubat 2022 Salı   09:19:47

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ilk talimatını verdi! 'Taviz yok...'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bakanlık koltuğuna oturur oturmaz ilk işi kadın cinayetleri, şiddet, çocukların cinsel istismarı gibi toplumda infial yaratan olaylar oldu

1 Şubat 2022 Salı   09:18:32

Hatali Dönüsün Feci Kazayla Bittigi Anlar Kamerada

Tekirdag Çorlu ilçesinde kontrolsüz dönüs yapan otomobil ile baska aracin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada 2 kisi yaralandi. Kaza ani ise güvenlik kameralari tarafindan an be an kaydedildi.

1 Şubat 2022 Salı   09:17:48

Antalya'da Bulutlar Toroslar'in Etegine Kadar Indi, Kartpostallik Görüntüler Olustu

Antalya’da etkili olan saganak yagmurun ardindan bulutlarin dünyaca ünlü Konyaalti sahilinin arkasinda bulunan daglarin eteklerine kadar inmesi kartpostallik görüntüler olusturdu. O anlari görenler ise cep telefonlari ile fotograf çekindi.

1 Şubat 2022 Salı   09:17:19

Eksi 30 Derecede Hindistan Cevizi Kabugunda 25 Ton Domates Üretecekler

Erzurum’da 10 dönüm arazi üzerine kurulan termal serada eksi 30 derecede topraksiz ayda 25 ton domates üretimi yapilacak. Hindistan cevizi kabuguna dikilecek olan domates fideleri 60 derece sicakliga ulasan termal su ile isitilacak.

1 Şubat 2022 Salı   09:17:18

Soguk Hava Kalbi Yoruyor

Kardiyoloji Uzman Prof. Dr. Ibrahim Baran, soguk havalarin kalp krizini tetikledigini söyledi.

1 Şubat 2022 Salı   09:17:17

Buzdan Selale Büyülüyor

Dogu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan Sibirya soguklari Erzurum’da buzdan selaleler olusturdu.

1 Şubat 2022 Salı   09:16:49

Yurtta Hava Durumu

Yapilan son degerlendirmelere göre: yurt genelinin parçali ve çok bulutlu, Marmara’nin kuzey ve batisi, Güney ve Kiyi Ege, Akdeniz, Bati Karadeniz’in batisi, Dogu Karadeniz, Dogu ve Güneydogu Anadolu’nun batisi ile Manisa, Ankara, Kirikkale, Sivas, Tokat, Bingöl çevreleri ile Erzurum’un güney ve bati kesimlerinin yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; Marmara’nin kuzey ve batisi ile kiyi kesimler ve Güneydogu Anadolu’nun batisinda yagmur ve saganak, yagis alan diger yerlerde karla karisik yagmur ve kar seklinde görülmesi, Marmara’nin batisi, Kiyi Ege ile Antalya çevreleri, Isparta’nin güney kesimleri ve Burdur’un dogusunda yerel olmak üzere kuvvetli, Mugla ve Gökçeada çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve siddetli olmasi bekleniyor. Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Dogu Anadolu’nun kuzey ve dogusunda yüksek kar örtüsüne sahip egimli bölgelerde çig riski bulunmaktadir. Ülke genelinde buzlanma ve don olayi ile birlikte yer yer pus ve sis görülecegi tahmin ediliyor.

1 Şubat 2022 Salı   09:16:48

Vali Yardimcisi Kasimoglu, Siddet Gören Iki Köpegi Sahiplendi

Hakkari Vali Yardimcisi ve Belediye Baskan Yardimcisi Vekili Mustafa Berat Kasimoglu, örnek bir davranis sergileyerek siddet gören ve belediye kliniginde müsahede altinda tutulan iki köpegi sahiplendi.

1 Şubat 2022 Salı   09:16:47

Meteorolojiden Çig, Buzlanma Ve Don Uyarisi

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlügü, bölge illeri için çig buzlanma ve don uyarisinda bulundu.

1 Şubat 2022 Salı   09:16:18

Maskeli Hirsizlar Daire Içi Kameraya Yakalandi

Kartal’da bir daireye giren hirsizlar evin içerisindeki güvenlik kamerasina yakalandi. Dairede dakikalarca maskeyle gezen süpheliler tablet, bilgisayar ve telefonlari çalarak kayiplara karisti. Yasanan o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

1 Şubat 2022 Salı   09:14:48

ISKI Çalismasi Sonrasinda Cadde Çamur Havuzuna Dönüstü

Arnavutköy’de ISKI’nin sualti kanalizasyon çalismasi nedeniyle yaptigi kazi çalismasinin ardindan yolun adeta çamur havuzuna dönüsmesi vatandaslarin çilesi haline geldi. Vatandaslarin yürümekte zorlandigi cadde drone ile havadan görüntülendi.

1 Şubat 2022 Salı   09:13:49

Kaza Yapan Sürücülerin Kavgasi Kameraya Yansidi

Arnavutköy-Sultangazi yolunda kaza yapan sürücülerin tekme ve yumruklarla birbirlerine saldirdiklari anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

1 Şubat 2022 Salı   09:13:48

Bahçelievler'de Ilk 'Kapali Çocuk Oyun Ve Eglence Parki' Açildi

Bahçelievler’deki ilk ‘Kapali Çocuk Oyun ve Eglence Parki’ Muhsin Yazicioglu Spor Kompleksi’nin içinde açildi.

1 Şubat 2022 Salı   09:13:47

Antalya'da Deniz Suyu Sogudu, Istilaci Balik Türleri Kiyiyi Terk Ederek Derine Çekildi

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoglu, küresel isinma ve Süveys Kanali’nin derinlesmesi nedeniyle Kizildeniz’den gelip Akdeniz’i istila eden balik türlerinin deniz suyunun sogumasi ile kiyilari terk ederek daha derinlere çekildigini bildirdi.

1 Şubat 2022 Salı   09:12:48

Fakir edebiyatı yapan Kılıçdaroğlu kral dairesinde yakalandı! Tepkiler çığ gibi...

CHP'de yöneticilerin lüks ve şatafat tutkusunu gösteren olaylar birbiri ardına patlak veriyor. İstanbulluların karla mücadele ettiği gün, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balık restoranında İngiliz Büyükelçi ile 48 bin TL'lik yemek yemesinin ardından, sürekli 'israf', 'açlık' ve 'fakirlikten' bahseden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da algı oluşturmak amacıyla 'fakirlik edebiyatı' yaptığı video kayıtlarını geceliği 100 bin liralık otelde çektiği ortaya çıktı. CHP'li isimlerin peş peşe gelen bu skandallarına tepkiler de çığ gibi yükseldi.

1 Şubat 2022 Salı   09:12:26

30 Kilometre Kovalayip Yakaladigi Hirsizlik Süphelisi Çocuklarin Etrafini Sarip Polise Teslim Ettiler

Antalya’nin Manavgat ilçesinde vatandas, bir otelin otoparkinda çuvallarda bulunan döküm su borularini çalarak kamyonete yükleyen küçük yastaki çocuklari, yaklasik 30 kilometre boyunca kovalayip yakaladi. Özkan Özçelik isimli vatandas, araciyla kovalayarak Sanayi Sitesinde vatandaslarin da yardimiyla yakaladigi çocuklari ve kamyoneti polis ekiplerine teslim etti.

1 Şubat 2022 Salı   09:11:50

Urartu Göz'den Göz Tansiyonu Uyarisi

Van’da Urartu Göz Merkezi uzmanlari, göz tansiyonu olarak bilinen glokomun göz sinirinde kalici hasara neden olan sinsi bir hastalik oldugunu ifade ederek, vatandaslara bu konuda uyarilarda bulundu.

1 Şubat 2022 Salı   09:11:49

Park Halindeki Araçlarin Lastiklerini Patlatip Kaportalarini Çizdi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde 6 otomobile ait 12 lastigi biçaklayarak patlatan ve kaportalarini çizen süpheli yakalandi. Süpheli, suçlamalari kabul etmezken, islemlerinin ardindan serbest birakildi.

1 Şubat 2022 Salı   09:11:48

Metro istasyonunda yangın paniği!

Yenikapı - Ataköy metro hattı Bakırköy İstasyonu'nda yangın paniği yaşandı. Metro vagonundan duman çıkması üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde yangına rastlanmazken, metro seferlerinin normal şekilde devam ettiği öğrenildi.

1 Şubat 2022 Salı   09:09:32

(Özel) Hayat Kurtaran Tesadüf

Bursa’da direksiyon basinda kalp krizi geçiren dolmus soförü tramvay diregine çarpti. Ilk müdahaleyi tesadüfen yoldan geçen saglikçi yapti.

1 Şubat 2022 Salı   09:08:48

Tekirdag'da Hatali Dönüsün Feci Kazayla Bittigi Anlar Kamerada

Tekirdag Çorlu ilçesinde kontrolsüz dönüs yapan otomobil ile baska aracin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada 2 kisi yaralandi. Kaza ani ise güvenlik kameralari tarafindan an be an kaydedildi.

1 Şubat 2022 Salı   09:03:18

Bakirköy Metro Istasyonu'nda Yangin Panigi

Yenikapi-Ataköy metro hatti Bakirköy Istasyonu’nda yangin panigi yasandi. Metro vagonundan duman çikmasi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapilan kontrollerde yangina rastlanmazken, metro seferlerinin normal sekilde devam ettigi ögrenildi.

1 Şubat 2022 Salı   08:55:18

Bahçesehir Üniversitesi Klasigi 'Siyaset Okulu'22' Programlari Basliyor

Dünyayi ve Türkiye’yi etkileyen birçok önemli siyasi olayin derinlemesine tartisilacagi “Siyaset Okulu’22” basliyor. Bu yil ilk kez Türkiye’nin dört bir yanindan katilimcilari kabul edecek olan programda, siyaset dünyasinin önemli isimleri ve akademisyenler tecrübelerini gelecegin liderleriyle paylasacak. AB Eski Bakani ve Birlesmis Milletler 75. Genel Kurulu Baskani Volkan Bozkir’in katilacagi lansman ile baslayacak olan “Siyaset Okulu’22” programina basvurular devam ediyor.

1 Şubat 2022 Salı   08:54:48

 1  2  ...  35  36  37  38