Haber Arşivi

Brezilya Ve Isviçre Son 16 Turu'na Yükseldi

FIFA 2022 Dünya Kupasi G grubu son maçinda Kamerun’a 1-0 maglup olan Brezilya, maglubiyete ragmen gruptan lider olarak çikti. Son 16 turuna yükselen bir diger takim ise Sirbistan’i 3-2 maglup eden Isviçre oldu.

3 Aralık 2022 Cumartesi   00:14:09

Park Halindeki Kamyonet Alev Alev Yandi

İçel’in Erdemli ilçesinde yol kenarina park edilen kamyonette yangin çikti. Aracin yandigini fark eden vatandaslar önce panik yasadi ardindan yangin tüpüyle müdahalede bulundu. Kamyonetin motor kisminda çikan yangin güçlükle söndürüldü.

3 Aralık 2022 Cumartesi   00:13:39

Meral Akşener Kılıçdaroğlu'nu taca attı! 'Yavaş ve İmamoğlu'na hayır demeyiz'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ittifak ortakları CHP ile yaşadıkları gerilimle ilgili açıklamalarda bulundu. İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun 'derin derin' konuştuğunu vurgulayan Akşener, "Keşke yapmasaydı" dedi. CHP'li Engin Altay'ın kendisine yaptığı, "Ağıralioğlu'nun kulağını çekin" çağrısına da kızarak yanıt veren Akşener, "O sözleri ben söyletmedim. CHP'de de bizim istemediğimiz gibi konuşan çok kişi var biz Kılıçdaroğlu'na 'kulak çekin' diyor muyuz?" tepkisini gösterdi. Akşener, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ise Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak ifadeler kullandı ve Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş hakkında "Her ikisine de 'hayır' demem" dedi.

3 Aralık 2022 Cumartesi   00:06:31

 1  2  ...  28  29