Haber Arşivi

Sancaktepe TEM'de Cip Ile Otomobil Çarpisti Açiklamasi 1 Yarali

TEM Otoyolu Sancaktepe mevkiinde cip ile otomobil çarpisti. Çarpismanin etkisiyle kontrolden çikan cip takla atarak ters döndü. Kazada 1 kisi yaralandi.

23 Aralık 2022 Cuma   01:10:27

HSK Atamalari Resmi Gazete'de

Hakimler ve Savcilar Kurulunca 4 hakim ile 2 cumhuriyet savcisi adaylarinin atanmasina iliskin karar Resmi Gazete’de yayimlandi.

23 Aralık 2022 Cuma   00:48:57

Araçlarin Hurdaya Döndügü Kazada 3 Kisi Yaralandi

Aksaray’da hafif ticari araçla otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen ve araçlarin hurdaya döndügü kazada 3 kisi yaralandi.

23 Aralık 2022 Cuma   00:45:28

Bakan Karaismailoğlu İstanbul'daki ulaşım sorununu değerlendirdi! 'Asıl problem taksi değil toplu taşıma'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katıldığı bir televizyon programında İstanbul'daki taksi ve trafik sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. İstanbul'daki ulaşım sorununun taksiden ziyade toplu taşıma olduğunu belirten Karaismailoğlu, "İstanbul'da otobüsler çalışıyor mu? Hayır, beklersin otobüsler gelmez. Otobüsler yolda kalıyor. Metroda merdivenler çalışmıyor. Siz oradaki hizmeti yerine getirmeyeceksiniz, sonra taksiye takılıp kalacaksınız." dedi. İstanbul'daki hükümet çalışmalarına da değinen Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı Metrosunun ocak ayında açılacağını ve Avrasya Tüneli'ne yılbaşında zam yapılmayacağını açıkladı.

23 Aralık 2022 Cuma   00:40:15

Semra Güzel'in Milletvekilliginin Düsürülmesi Hakkinda TBMM Karari Resmi Gazete'de

Diyarbakir Milletvekili Semra Güzel’in Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) üyeliginin düsürülmesi hakkinda TBMM karari Resmi Gazete’de yayimlandi.

23 Aralık 2022 Cuma   00:35:57

Hafif Ticari Araçla Pikap Çarpisti Açiklamasi 2 Yarali

Malatya’da hafif ticari araçla pikabin karistigi trafik kazasinda 2 kisi yaralandi.

23 Aralık 2022 Cuma   00:29:27

Maltepe'de ambulansa yol vermeyen sürücüye 'para ve sürücü belgesi' cezası! 'Yaptığını beğendin mi?'

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Maltepe'de hasta almaya giden ambulansa yol vermeyen sürücüye idari para cezası uygulandığını ve sürücü belgesinin geçici olarak geri alındığını duyurdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise yaşanan durma tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi. Koca aracın plakasını paylaşarak, "Yaptığını beğendin mi?" ifadelerine yer verdi.

23 Aralık 2022 Cuma   00:22:46

AK Parti'li Turan'dan CHP'li Özel'e 'Semra Güzel' tepkisi! 'HDP'den mi korktunuz?'

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, HDP'li Semra Güzel'in vekilliğinin düşürülmesi için TBMM'de oylamada CHP'den üç milletvekillerinin olduğunu söylediği için kendisine 'Zavallı' diyen CHP'li Özgür Özel'e tepki gösterdi. "Tamam düzeltiyorum altı milletvekili var" diyen Turan, "Asıl sahtekarlık aynı konu için Komisyonda 'evet' oyunun Genel Kurulda neden 'hayır'a dönüştüğüdür. HDP’den mi korktunuz?" ifadelerini kullandı.

23 Aralık 2022 Cuma   00:12:40

Ardahan'da Kaçak Sigara Ve Içki Operasyonu

Ardahan’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda kaçak sigara ve içki ele geçirildi, 5 kisiye islem yapildi.

23 Aralık 2022 Cuma   00:01:29

 1  2  ...  36  37